Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Бар "Наздраве" 4

Свий

Темата е затворена.

X
X
- 

От: Бар "Наздраве" 4

Верно са си здравиПървоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеКласирах се ...наздраве ...наздраве .......абе , това женските сутиени здрава работа са .......абе , това женските сутиени здрава работа са   ,инак някои неща могат да излезнат навън на свобода ,инак някои неща могат да излезнат навън на свобода . .
 Ама тъй като гледам явно не си го ползвал по предназначение...

Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
 Коментар
- 

Половин сутиен извадих от помпата на пералнятаПървоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеВерно са си здрави ,инак някои неща могат да излезнат навън на свобода ,инак някои неща могат да излезнат навън на свобода . .
 Ама тъй като гледам явно не си го ползвал по предназначение...

Наздраве! ...наздраве ...наздраве На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

Ми знам ли,давайте предложения!Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеЕ узово е времето. За сбирка ко казахте, некви идеЙ?

Наздраве!

Оцеля ли помпата?Че ми трябва някаква за охлажданто на аргона.Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеПоловин сутиен извадих от помпата на пералнята ...наздраве ...наздраве 

Наздраве!Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
 Коментар
- 

Нещо при Золтан?Първоначално публикуван от Вива ViRuS4eto Преглед на мнениеЕ узово е времето. За сбирка ко казахте, некви идеЙ?

Наздраве!
 Наздраве!Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...
 Коментар
- 

Золтан вече не е там.Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеНещо при Золтан?
 Наздраве!

Наздраве! 0осем9осем7шест0осем7едно 0осем9осем7шест0осем7едно
 Миро
 Коментар
- 

О...здрава е , даже и след този болт миналата годинаПървоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнениеМи знам ли,давайте предложения!

Оцеля ли помпата?Че ми трябва някаква за охлажданто на аргона.

Наздраве!...наздраве  На нас клиренс ни трябва , не скорост На нас клиренс ни трябва , не скорост
 Коментар
- 

Първоначално публикуван от Стоян Боюков-Sariones Преглед на мнениеНещо при Золтан?
 Наздраве!Верно не е там,но комплексът работи.Първоначално публикуван от bochkata Преглед на мнениеЗолтан вече не е там.

Наздраве! 

Коментар
- 

Снощи нямах нет, че съм заебал плащането, ама тази вечер имам.
 Най напред наздраве с пиринско, ама са намалили литража-вече е два литра, а не 2,3 както преди. Но няма значение де, на мен все ми е хубаво да го пия.

Да покажа новата придобивка:

Вчера и днес с брата се борим със съединителя(то докато свалим шайбите на вариатора де, че досега не съм разглобявал клаас), и се оказа, че коксовия лагер на съединителя е силно износен, и почти не може да си върши работата.
 Вече съм измислил как ще сложа истински търкалщ лагер, като мога да избирам между чисто аксиален, конусен и радиален.
 Чудя се кое ще е най-доброто решение, ама ще го измисля.

Пак наздраве.Има ли желание-има и начин!
 Коментар
- 

Той много убав, бре!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеДа покажа новата придобивка:

Айде честито!

Наздраве! Lancia Delta HF Integrale Evolucione Lancia Delta HF Integrale Evolucione
 Коментар
Активност за темата

Свий

Тук са 4 потребители онлайн. 0 потребители и 4 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар