Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Първоначално публикуван от green Преглед на мнение
    Френско милитари яке /стандартно за френската армия и легиона/ и "хамерикански" нож. Колежката е сериозна работа
    Ножа обаче е руски на "Кизляр" стоманата Д2

Коментар

Първоначално публикуван от s_s1 Преглед на мнение
      За Анатолий не знам, но мен няма да ме бият... Виж, ако потроша джипа ще ми се сърдят докато не го възстановя, ама жените се сърдят и без повод, така, че съм претръпнал.

Ето това е приказка на място за този форум.
      Луси, Вие в кой район на Бг живеете, или от кой район смятате да си търсите джип. Може и от чужбина, там са по-лачени /джипките де/.
      Определено няма да е паркетен джип.Аз съм от София

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
        Дреме ѝ на нея..като гледам е 40 кила и мигом се е качила на някое дЪрво, ама виж ако е потеглил за компания некой офроудър-тУмбак, дорде се засили и като нищо е станал я на обяд, я на вечеря за мецана
        Само да ти кажа че мечките са отлични катерачи и ще си се качат горе при теб) тичат с 80 км в час.Освен това мечките не ядат хора .Те убиват и разкъсват "само".Могат да се хранят и с риба но се придърват към плодове и насекоми

Коментар

Първоначално публикуван от valkiller Преглед на мнение
          Моя се продава, ако те интересува мога да ти пратя линк към обява с повече инфо.
          Колко? дай линк и марка

Коментар

Ванкаа..те ако скиват Мечо ще има съвсем естествена и натурална "пръдня"..и не само..
            ее разсмя ме

Коментар

Първоначално публикуван от seal6 Преглед на мнение
              Колко? дай линк и марка
              Пратих ти линк на лични
              Jeep KJ 3.7 V6 Ltd.

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                Струва ми се обаче,че мноого преди да натисне бутона на "пръднята",гащите ще са пълни с връх. Знам един много по елегантен метод от едни чичковци,които обикалят Родопите всяка година пеша за месец,а именно пиратки-през 10-на минути гърмиш по една.Гарантирано няма да има никакви срещи и пълни гащи.
                Аз съм се срещала с 5 метров смок (забрави какво си чел в литературата и аз питах селяните на по колко ракии са били като са виждали 4 метров смок докато не видях такъв с очите си) диаметър колкото главата ти на беленци и щом тогава не напълних гащите мечката едва ли ще ме впечатли толкова много.Гадината красива се беше опънала между два храста пред малка изоставена къща та аз реших че лъскавата сива тръба е някакъв шиб..н водопровод.Докато тръбата не тръгна да се извива към мене...Естествено дигнах 220.И спането в тази къща отпадна някакси.Можеш ли да си визуализираш как змята си поюива некъде другаде не пред къщата аз не знам и влизам вечерта да спя вътре и нощеска чувстшам плътно студено огромно тяло как ме натиска от няколко страни едновременно....тогава гаранция вече се нас..раш...не искам да си представям повече...

Коментар

.. плодове и насекоми
                  Даа-да...и от време на време 5-6 вакли овчици от някоя кошарка...ей така, за гарнитура Има да чакаш мечка да се наяде с мравки, комари и боровинки..300 кила снАга така не се гледа А като ще купуваш джип изкарай първо книжка..или все шофьори ще търсиш..
                  0899 шест5313нула
                  За всекиго по нещо

Коментар

Първоначално публикуван от bilbo27 Преглед на мнение
                    Пък какви сериозни книги чете само .
                    ужас и книгите ли ми знаете бе...плашите ме.лед малко да не качите и некоя снимка как ми го .....гат.Успокочвам се смисълта че поне не знаете какви гащи нося....

Коментар

Даа-да...и от време на време 5-6 вакли овчици от някоя кошарка...ей така, за гарнитура Има да чакаш мечка да се наяде с мравки, комари и боровинки..300 кила снАга така не се гледа А като ще купуваш джип изкарай първо книжка..или все шофьори ще търсиш..
                      Не ми се ходи сама .и да имам книжка планинското каране изисква опит.Не мечки чдат овци от кошарите а вълци и лисици

Коментар

ужас...плашите ме.лед малко да не качите и некоя снимка как ми го .....гат.Успокочвам се смисълта че поне не знаете какви гащи нося....
                        Вносни,кви да са?...
                        Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Успокочвам се смисълта че поне не знаете какви гащи нося....
                          Ама носиш ли Аз на нито една снимка гащи не видях Я вземи разкажи още за оня 5-метровия дето те е подгонил..що не го щракна за спомен ?
                          0899 шест5313нула
                          За всекиго по нещо

Коментар

.... Аз на нито една снимка гащи не видях ....
                            Ааа има, има )
                            Hyundai Tucson JM 2.0 CRDI 4WD

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                              Вносни,кви да са?...
                              това вече не можете да го знаете

Коментар

Ама носиш ли Аз на нито една снимка гащи не видях Я вземи разкажи още за оня 5-метровия дето те е подгонил..що не го щракна за спомен ?
                                ти нали разбра че той или тя изпълзя към мен.Аз не съм стив ъруин какво очакваш да седна да си правя селфита с нея ли..дай така увий се а така...същият ден повече не влязох в пещера при мисълта как като излизам може да се наложи да заобиколя друга огромна змия която пък е решила че ще се настани в пещера малко вероятно не не ми се рискуваше

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X