Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Първоначално публикуван от seal6 Преглед на мнение
    Ако отзад имаш товаровместимост джип е по добре...
    Има място дори и за спане вътре
    Jeep KJ 3.7 V6 Ltd.

Коментар

...Тук са най добрите шофьори
      Абсолютно. Например Борко-Русе. Не че го хваля, ама такъв фиат май не е чупил.
      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Мои снимки няма да има ,нито реалити нито удобно разглеждане на забележителностите помислете за мачете....
        Мачете имам, но не го въртя твърде добре. Та мисля си...
        Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Снимки?Това не е сайт за запознанства...за мераклиите от подобен род отсега казвам че с..с няма да има...Сега ,ако се харесаме и човека примерно тренира бойни изкуства и се окаже ,че можем да тренираме заедно и не е обвързан със семейство разбира се нещата могат да се развият и на друго ниво..
          Три пъти съм бил републикански шампион по кик бокс,да се кандидатирам ли ?Имам жена обаче ?
          Galloper 2 Exceed 1998 2.5 TDI .Kia Ceed 2009 1.4 CVVT .Ford Connect 1.8 TDCI 90 hp 2010
          Kawasaki Versys 650 2008 Suzuki 600 DUCATO 3.L 180 hp. и други
          Анатолий Пейчинов o8875о9815
          https://dvrbg.com/

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
            Екипировки, въжета, карате, пещери, мачете....сериозна работа, корава мацка ще да си Айде тукашните ергени да рипат да помагат на женицата, а не само пред компа да висят..на вас разчитаме за снимки и репортаж от прехода, а и да защитите честта на Форума Сега..,ако го закъсате тама с некое Родопско чеверме и дамаджана червено вино-свиркайте и на дъртите сирепучи -да идваме да помагаме
            За съжаление това не далечната 1800 година когато почти всеки мъж щеше да се отзове.Сега всеки първо гледа дали има полза от цялата схема много малко мъже тренират.Хората са се променили.Станали са много студени.Нчмат познанията както едно време и уменията..Често ми се случва да стигнем донякъде и да им гледам сеирите...или не могат да се ориентират накъде да хванат ...или ми викат аз съм дотука брат....най често изобщо не могат да тръгнат от софия...колегата им внезапно получил инсулт ,женен бил,книжка няма,гладувал заради рамазан станало му лошо,всеки е на работа по 5 дни в седмицата...ако все пак отлепиме да тръгнеме се разшаля времето ако не се развали времето колата почва да издава някакво свистене или протича радиатора.Ако всичко все пак до пазарджик мине добре... нали ви казвам...се оказва че не може да издържа на преходи никак и"тия скали наоколо го замайват направо"..."абе къде тука е пълно със змии..."ако не го фане шубето да тръгне от софия и стигнеме дестинацията и всичко върви по план ще се окаже пък че" не е бил с жена като мен и адски много го привличам"да продължавам ли

Коментар

Първоначално публикуван от Roninn Преглед на мнение
              Три пъти съм бил републикански шампион по кик бокс,да се кандидатирам ли ?Имам жена обаче ?
              Стига да имаш време и книжка жена ти не ме притеснява ние ще си се придържаме към програмата..разбира се опцията любовница за ден два не е включена в пакета)Падам си само по сериозните връзки.Ако ситуацията те устройва

Коментар

За съжаление това не далечната 1800 година
                И тогава почти никой не е "тренирал".

Коментар

Първоначално публикуван от valkiller Преглед на мнение
                  Има място дори и за спане вътре
                  звънни да се разберем ако ти се ходи по хардкор приключения

Коментар

Имал съм удоволствието да се "шматкам" из района и с тоя фиат сте буквално до "под кривата круша",джипка си трябва с подходящи гумета,а и мачете няма да ви трябва а резачка-вервайте ми.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                      И тогава почти никой не е "тренирал".
                      Тук вече малко се бъркаш.Мъжа е тренирал винаги в старите времена заради постоянната опасност от военна мобилизация.

Коментар

Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение
                        Дани, тая дума я чувам за сефте. Дай повече инфо, моля.
                        "Сиропуч" демек..ето от жаргонния речник: Лакомо същество, което гледа всичко да изяде, без да го интересуват останалите на масата.

А по темата- засега Анатолий и Светльо ще бъдат бити от жените си , ако хвърлят едно око тука..ама ергените поради що се уплашиха- страх ли ги е или са мързеливи..
                        0899 шест5313нула
                        За всекиго по нещо

Коментар

Никога не съм чувал.
                          Благодаря.

иначе ето това
                          ... нали ви казвам...се оказва че не може да издържа на преходи никак и"тия скали наоколо го замайват направо"..."абе къде тука е пълно със змии..."ако не го фане шубето да тръгне от софия и стигнеме дестинацията и всичко върви по план ще се окаже пък че" не е бил с жена като мен и адски много го привличам"да продължавам ли
                          май дава отговор на въпроса ти.

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                            ..ама ергените поради що се уплашиха- страх ли ги е или са мързеливи..
                            Или срамежливи...

Коментар

Първоначално публикуван от gimax Преглед на мнение
                              Имал съм удоволствието да се "шматкам" из района и с тоя фиат сте буквално до "под кривата круша",джипка си трябва с подходящи гумета,а и мачете няма да ви трябва а резачка-вервайте ми.
                              Така е по нататък ще си купя джип

Коментар

Ерген съм,ама няма да се хвана на въдицата.Щот съм далече,и нямам джип.
                                Кажи си ако обичаш заглавието,да знаем кой буни духовете офроудърски...
                                Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X