Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Търся втори човек за родопите за преходи през реки и пещери

След бързо допитване до чич Гошо,гореуказания телефон ни докарва до е-меил: < редактирано > а от там през обява за котенца стигаме до с..-....-..ца.Всеки може да провери....
    Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 15-07-15, 07:06.
    Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
    ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Първоначално публикуван от ognqn Преглед на мнение
      След бързо допитване до чич Гошо,гореуказания телефон ни докарва до е-меил: < редактирано > а от там през обява за котенца стигаме до с..-....-..ца.Всеки може да провери....
      Това недостатък на обявата ли е?
      Последно редактирано от PETER PETRAKIEV; 15-07-15, 07:06.

Коментар

Върло заблуждение !
        Nissan Terrano II TDI 2700 2002g. avtomat - три вратичко.... )
        ".....ама сега пазара е пълен с джипове де, на тях даже JEEP пише ....."

Коментар

Сега па ти подробности .. Обявите са изтекли отдавна..значит отминала работа..сега на дневен ред са пещерите.., а снимките ги бива
          0899 шест5313нула
          За всекиго по нещо

Коментар

Аз съм района на Караджов камък от 15 до 17 юли....Ако е от значение
            ''Хубави сте, но сте празни..''- продължи малкият принц. - ''За вас не може да се умре.''.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
              Я да укротим малко зевзеците

Всъщност това Е сайт за запознанства. Просто запознанствата рядко са с цел полово общуване, та снимките обикновено са на втори план. Прочее, имаме и раздел за фотография. Снимки от разходки, експедиции и случки също се приветстват.

Не е зле да разкажете малко повече за плана на експедицията (дати, маршрут, обекти), а също и ролята която очаквате да играе втория човек в това мероприятие. Също и какъв процент от спътниците ви оцеляват от такива експедиции.

п.п. за мераклии не знам ама се сещам за 1-2 тукашни девойки на които такава идея ще импонира.

Все едно, не е зле да пуснете снимки след като се върнете. По възможност не селфита.
              снимки от експедицията ще има разбира се само да се намери скои да отида че сама мога да отида но нямам още книжка и опит в планинско каране.Ролята на втория човек е да кара колата да си прекарваме добре сред природата ,да снима и тои ако иска и да научи повече за дивата природа на ягодина и буйново.Може и тренировки да правим.От интелекта на даден човек зависи как да извлече максимално полза от дадено място и събитие.Дати ...ако може да се тръгне от днес до неделя или от утре до понеделник.Ще отработваме и техники за оцеляване.Аз имам доста познания в тази насока

Коментар

Каква е колата, дето ще се кара "планински"? Да преценим колко опит имаме...
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Това недостатък на обявата ли е?
                  Явно толкова много искаха да ме видят на снимка.Затова е целият зор..E вече не е тайна висока руса мацка .Ето ви една снимка и от мен непуНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2774.jpg
Прегледи:1
Размер:314.8 КБ
ID:5670707бликувана никъдеНатиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_2801.jpg
Прегледи:1
Размер:604.0 КБ
ID:5670708

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                    Каква е колата, дето ще се кара "планински"? Да преценим колко опит имаме...
                    Фиат улисе миниван.

Коментар

Първоначално публикуван от seal6 Преглед на мнение
                      Фиат улисе миниван.
                      И какво ти е направил Фиатът?

п.п. познавам участник който с автомобил от този клас спечели награда в офроуд-състезание на последния събор. За съжаление, познавам и автомобила...

Коментар

Първоначално публикуван от valkiller Преглед на мнение
                        Само с шофьорска книжка или с джип и шофьорска книжка?
                        Ако отзад имаш товаровместимост джип е по добре .Мойта кола е миниван и трябва да я оставим някъде

Коментар

И какво ти е направил Фиатът?

п.п. познавам участник който с автомобил от този клас спечели награда в офроуд-състезание на последния събор. За съжаление, познавам и автомобила...
                          Не те разбрах съвсем добре как какво да ми е направил вана..

Коментар

Първоначално публикуван от seal6 Преглед на мнение
                            Не те разбрах съвсем добре как какво да ми е направил вана..
                            Трябва да е много виновен, за да го дадеш на някой от тукашните талибани.

Я си признай, за какво ти взеха книжката?

Коментар

Първоначално публикуван от sonda Преглед на мнение
                              ...свиркайте и на дъртите сирепучи...
                              Дани, тая дума я чувам за сефте. Дай повече инфо, моля.

Ясене, тя колежката може да има ван, пък въобще да няма книжка..

Коментар

Трябва да е много виновен, за да го дадеш на някой от тукашните талибани.

Я си признай, за какво ти взеха книжката?
                                Аз нямам книжка все още не знам дали разбра..Талибани??Тук са най добрите шофьори

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X