Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Първоначално публикуван от Emilppp Преглед на мнение
    Относно "БЕЗВЪЗМЕЗДНА ПОМОЩ" за Украйна....

Това е заглавието:

Единствената реална помощ е може би това:

ЕС се ангажира, в случай на постъпване на искане от украинска страна, да поеме лихвите по заемите, като
    отпусне т. нар. „лихвена субсидия“ и по този начин допълнително облекчи Украйна от финансовата тежест по обслужването на заемите.
    За да се обезпечат средствата за покриване на лихвата, държавите членки ще внесат допълнителни вноски в бюджета на ЕС, като
    съгласно одобреното споразумение приносът от България ще бъде в размер до 27,3 млн. лева за периода 2024-2027 г. или средно до 6,8 млн. лева годишно.
    Е сега *евроатлантическите* ЗКПЧта ще ти разяснят , че такова искане няма да постъпи... , - щото зеленския шмъркач е горд и независим...

Hyundai Galloper exceed 2.5 TDi К Б

Коментар

• davc
      davc коментира
      Редактиране на коментар
      От началото на войната ("горещата" ѝ фаза, значи от февруари 2022год) ЕС е дал на Украйна над 80 (осемдесет) милиарда евро, от тях заем са нещо като осемнайсетина, като напрактика всичките са безлихвени и с дълъг гратисен период.
      А и за тези заеми важи същото, като за всичко - ако Украйна победи, ще плаща Русия, ако Русия победи, никой няма да плаща.

• ezhko
      ezhko коментира
      Редактиране на коментар
      Цък, ако Украйна зачезне, ще плащат гражданите на ЕС, включая и ние с тебе, живот и здраве.

• davc
      davc коментира
      Редактиране на коментар
      Гражданите на ЕС вече плащаме. Разбира се! Те тези пари не ги пърди магаре (въпреки станалата досадна, стандартна опорка за безразборното печатане). Но това не е плащане - в смисъла на чужда сметка - това е даване. Доброволно, солидарно. Защото тези хора, колкото се бият за държавата си, толкова и за нашите идеали! Поне за представителното нас/ние - маргинали винаги има, във всички общества.
      Лично аз даже смятам, че малко помагаме - никога не съм виждал като цел на живота си да прекарам всичко до което се добера през червото си...

• Нали точно това писах по горе , кога и дали украйна ще си връща борчовете засега е неизвестно. Но утре конюнктурата може да се смени.

Вече по другото - за *победа* на украйна или раша , хм ... зависи какъв смисъл се влага в това понятие ?

Ако се гледа сегашния тренд - победа за украйна означава да си върне всички територии (крим,донбас,луганск и тн.) в граници от 2013 г.

Това ли е ?

п.п.

Само че как биха могли да заставят рашовете да им плащат контрибуции не е много ясно.
    Последно редактирано от nbajani; 06-01-24, 21:12.

Коментар

• Първоначално публикуван от nbajani Преглед на мнение
      Само че как биха могли да заставят рашовете да им плащат контрибуции не е много ясно.
      Както всички победени, след всички войни.

Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

• KingofROAD
        KingofROAD коментира
        Редактиране на коментар
        Гледаме от Вас, комсомолците от ДКМС.

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Нещо нямам желание да разбирам на собствен гръб до колко е ефективен или неефективен руския ядрен арсенал.

• davc
        davc коментира
        Редактиране на коментар
        Така ли, ти да видиш...
        Ма и ти ще додеш един перманентен откривател на топлата вода.

• Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
      Както всички победени, след всички войни.
      Да , това е много свежа идея.......

Веднага ми праща асоциация за Царство България , което е откъм губещата страна през ВСВ и плаща десетки години репарации на гърция и югославия...

....Само че тези времена (и начин на уреждане) отдавна са отминали...

п.с.

Та за да не се чудите - всички русороби , русофили и русофоби

- това може да се случи ако поне 2/3 (две трети) от територията на РФ бъде завладяна с военна сила.

... Или пък се случи някоя *цветна революция* симпатично настроена към "евроатлантическите ценности"...

Нищо лично.

Коментар

• davc
        davc коментира
        Редактиране на коментар
        Беломорска Тракия и Вардарска Македония ги администрираме, след като са окупирани от Германия в резултат военни действия, част от войната.
        Добруджа става наша, в резултат официален и легитимен междудържавен договор с международни гаранции и съгласието на всички в ОН.
        Ако не можеш да направиш разликата, не мога да ти помогна.

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        И с колко международни договори съсе всичките им гаранции са си забърсали задника победителите след войната ? Късмет че Румъния тогава е била в положение по булка от нас .

• davc
        davc коментира
        Редактиране на коментар
        С нито един, доколкото става въпрос за западните съюзници. За Русия няма смисъл да правим статистика, всички знаем колко струват договорите с нея. Например, нарушава мирният си договор с нас, замо за да ни окупира, при положение, че ние през ВСВ не воюваме, а по това време на наша територия няма германски войски. И затова е много добре, че Борис не е поискал и северна Добруджа. Съюзниците зпочнали войната - Русия и Германия - са му я предлагали, но той именно, за да нямаме граница с Русия се е въздържал.

• Как си го представяш това което си написал, мърльо?

nbajani коментира
      Днес, 21:19
      , явно марто го е съжалил и не му е напукал кухата манерка ха ха.
      Последно редактирано от disko04; 06-01-24, 21:59.
      Човек никога не знае: какво печели, когато губи и какво губи , когато печели.

Коментар

• nbajani
        nbajani коментира
        Редактиране на коментар
        Голям си любопитко (или любопитка) , нещо притеснява ли те ?.... и ако да защо ?

Все пак , който казва хоп , трабва да може и да скача !

Ти нали си такъв ?

• KingofROAD
        KingofROAD коментира
        Редактиране на коментар
        Ооо той диското си е готов за Еврогейските ценности. Нема лабуу, и нема и да има ..

• Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
      Как си го представяш това което си написал, мърльо?

nbajani коментира
      Днес, 21:19
      Eто ги , почнаха да се събират , - и *dancing fingers* се присламчва , явно марто го е съжалил и не му е напукал кухата манерка ха ха.

Пиши по често , може и алтернативно - ако искаш да се правиш на мъж ?

Пак да повторя - и русофилите и русофобите са абсолютно еднакви Русороби.

Който разбрал."
      Пиши на лично , ще се срещнем и всичко ще ти обясня наживо... Аз съм от Сф. , но разстоянията не са ми проблем....

Хайде - чакам те герою с палави пръсчета...

Коментар

• disko04
        disko04 коментира
        Редактиране на коментар
        Аха, мърльо ти е проблема. А какво беше писал? "явно марто го е съжалил и не му е напукал кухата манерка ха ха."

• nbajani
        nbajani коментира
        Редактиране на коментар
        .... И ти разчиташ че винаги ще е така ли ?....

.... че на *стомничката* колкото и да пада няма да се спука.

• KingofROAD
        KingofROAD коментира
        Редактиране на коментар
        Диското е комсомолец, на амбразурата за европейските ценности... Вперееед...

• Първоначално публикуван от disko04 Преглед на мнение
      Как си го представяш това което си написал, мърльо?
      диско04 , пратил съм ти Л.С.,,,

Коментар

• disko04
        disko04 коментира
        Редактиране на коментар
        Нещо много злобни станахте агитката, или просто сте нервни?

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Като не ви изнася стойте си в кочината на Чавдар .

• KingofROAD
        KingofROAD коментира
        Редактиране на коментар
        На ДКМС-тата и ЗКПЧ-тата им трябва някакво лекарсттво против бяс и уруки

• Ае, по- кротко, ако обичате, че ше ни затворят и тая тема.
      Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

• nbajani
        nbajani коментира
        Редактиране на коментар
        Аз не виждам основание , все пак обиди се отправят само от страната на соросоидния отбор.

А и на едно от ЗКПЧтата доколкото забелязвам са му дръпнали Мод-панела и няма как да е активен като преди.

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Те са си създали секта в което лошо няма . Свободата на мнението е сред конституционно гарантираните свободи .

• Винаги ,при прехвърчането на подобни искри съм си мислил къде има зала с боксов ринг и там се прави една мъжка среща с боксови ръкавици и каски,и секунданти,но до ринга и една масичка за шах,или не се сърди човече,за да има сблъсък и извън чисто тестостеронното поприще

Коментар

• gy6ter
        gy6ter коментира
        Редактиране на коментар
        То може и със саби,шпаги,мечове и други,ама няма да има каките с табелите за рундовете.

• ezhko
        ezhko коментира
        Редактиране на коментар
        Да не бъдем кръвожадни

• nbajani
        nbajani коментира
        Редактиране на коментар
        Може и така :

https://www.youtube.com/watch?v=Z-NA...=RaymondChieng

, пък и е в унисон със заглавието на темата.
        Последно редактирано от nbajani; 07-01-24, 13:08.

• Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
      Ае, по- кротко, ако обичате, че ше ни затворят и тая тема.
      Ъмчи да я затворят, след като участниците в нея не могат да общуват адекватно...
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

• nbajani
        nbajani коментира
        Редактиране на коментар
        Ами то , - на най *здравите сили* това им е любимо - да цензурират , затварят и заключват.

Но зад всеки виртуален акт стои физически изпълнител ... така че...!

Няма кой да се оправдава че го е правил заради *хляба на чаветата* .

• #1702.8
        sek.1 коментира
        Днес, 12:07
        Като не ви изнася стойте си в кочината на Чавдар .
      --------------------------------------

И къде е въпросния обор , някой би ли ми подсказал ...

Бих надзърнал там , стига да не е Ф-бук...

..... тази джендърска платформа я ползвам само за служебни цели и с особено отвращение...

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Заповядай https://chernoka.com/forum/index.php . Предупреждавам те че само ще си загубиш времето .

• "Кочината на Чавдар" а.
      А тези, дето го давате така засегателни и морално-етично наранени от Диско - кат ущипани гимназистки - не мислите, че това е провокация? Просташка! Та въпросният Чавдар има съвсем не малък дял и за изграждането на това тук - не мислите ли. И това тук, също е на същия Чавдар, в много по-голяма степен отколкото на повечето останали.
      Онова там е място с енергия и перспектива, също като това тук, допреди десетина-петнайсет години.
      Ама на Станьо, понеже не му уйдиса да си пласира там плоските идеологеми и псевдо-технически брътвежи - кочина...

Коментар

• sek.1
        sek.1 коментира
        Редактиране на коментар
        Някои участници там ми зададоха въпроса какво правя аз касапина с това барбекю в клуба на вегетарианците. Кой съм аз та да ви развалям там рахата ? Колко е жизнеспособен в днешно време един форум ще покаже само времето . За десетина години умряха поне десетина такива алтернативни форума.
        Последно редактирано от sek.1; 08-01-24, 06:10.

• Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
      "Кочината на Чавдар" а.въпросният Чавдар има съвсем не малък дял и за изграждането на това тук - не мислите ли. И това тук, също е на същия Чавдар, .
      Бездокачение , - не , аз не мисля така .

Въпросния екс фатмак *Чавдар* за мен е напълно неграмотен в автомобилно отношение - и като така никакъв принос няма към спецификата на форума - за никакво изграждане , камо ли за съграждане.

И за да не се изхвърлиш ТИ! като копришска ЧИКИЯ на пясък - преди да пиша достатъчно много съм прочел - и твои и на пендлюто писания .

п.п.

.................. опс , че се присетих , - същия готин пич - Фатмак -чавдар , когато беше мод

няколко пъти ме е банвал - само и единствено на база негови лични бръмбари които му бръмчат в демократично настроената ,,, хм - китара.
      Последно редактирано от nbajani; 07-01-24, 23:20.

Коментар

• Ма ти си цел дисидент - напрао за народна пенция...

ПП
        В тона ти разбира се няма да вляза. Най-малкото именно, зашото наистина съм от Копривщица, а не шопски селяндур.

Коментар

• KingofROAD
          KingofROAD коментира
          Редактиране на коментар
          Аве тва копривщенлиите некви свещенни крави ли сте?

• [QUOTE=davc;n6950561ПП
        В тона ти разбира се няма да вляза. наистина съм от Копривщица, а не шопски селяндур.[/QUOTE] Е , като е така чий ? го крепиш тука у шоплъка , бре *майсторе*?

Защо си дошъл тука , в шопско да правиш *калабалък* м?

.... знаеш ли кво е кюрек...

...А

Коментар

• davc
          davc коментира
          Редактиране на коментар
          Да ти кажа, струва ми се, та даже съм напълно убеден, че ти си последният дето ще ми държи сметка (пък аз ще му я давам) - къде ще ходя и какво ще правя.
          И за калабалък не ми се отваряй точно на мен, защото дядо ми е изгонен от столицата, за да стане в нея калабалък от свалени, от дърветата шумари и кремиковски пролетарии.

А кюрек не знам какво е. Поскоро - не знаех. Щракнах на тамагочито и разбрах, че е бел/права лопата. И ся кво...

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
      X