Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Ринг свободен

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Ринг свободен

Хаха, тва последното ми хареса, ще го взема на... въоръжение за форумните раздумки

Коментар

Първоначално публикуван от IvanIvanovi Преглед на мнение
      .... 89-та бяхме студенти не ни взеха запас, а после и запасите демократично отмряха....... сега ще ни пази ОТАN, какво си се запритеснявал.
      Умряха, ама може би след 2007-ма. Ходих запас 2003-та за 10 дена. После 2005-та пак трябваше да ходя ама нещо се объркаха нещата - аз имах желание де.
      Преди 3-4 години ми смениха ВОС-а и сега не знам какъв е. Трябва да си потърся книжката и да погледна.
      RAV 4
      F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
        .... бенефициент- никога. Принципно, знам какво и как се прави....
        Ясно.
        Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
          Тропчо, не мога да намеря въпросната заповед на др. генерал? Знаеш или не знаеш какво означава съкращението?
          Не знам.
          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            ...
            Впрочем чистият памук без специално избелване колко е бял?
            ...
            Конкретно този плат си е бял, без да е оптически избелен. Вероятно си виждал "американ" и затова питаш. Не, не е жълтеникав.
            А, ако питаш принципно, колко е бял суровият, памучен плат:
            Памучната нишка е по- слаба на опън от синтетичната. Становете, работят с кратко, но рязко придърпване на нишките от сновилото (при вътъка, проблемът не е чак такъв) и рискът нишката да се скъса е голям. Скъсването на нишка води до незабавно падане на някоя ламела и спиране на стана, превдяване... гадни работи от чисто производствена гледна точка. За да се избегне скъсването, преди тъкане преждата се обработва с нещо като нишесте- казва се скроб. По този начин, преждата става по- здрава и по- твърда, къса се по- трудно и т.н. но резултатът е грубо, дращещо и възжълтеникаво платно като "американа". Следва апретура, при която обезскробването и избелването са само малка част от операциите. Читава апретурна обработка има поне 12-15 операции, за да се получи плат за шиене на дрехи, примерно.

Коментар

Еххх тези европейски велоалеи.
              Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнение
              Ама не четете темата, само пишете в нея. Ибо също тъй:
              Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
              Преди две години на Красно село пред баничарницата. Една от най-безумните алеи за велоидиоти дето съм виждал
              За негов късмет не можах да го стигна, иначе отдавна да е отишъл да види какви пари събира Харон в днешно време.
              Не виждам противоречие. Ховърборд, ролери, ролкови кънки... щом е на колела и се движи с над 7 км/ч значи е ППС. Виж, за ония маратонки с едно колелце отзад.... малко се колебая.
              П.П. Това беше към Гагич.
              Първоначално публикуван от Тропчо
              Аха! Има ли знак, че велоалеята е споделена за пешеходци и велосипедисти? Всъщност, по сегашните критерии, бебето също е участник в движението, а детската количка е ППС, бутано/теглено с жива тяга.
              На велоалеите важат ли някакви правила за движение?

Коментар

Днес си взех нещата. Запознах се и със страховитата ГК. Хора, давайте да разчистваме мазето по- бързо. Кой, колкото, с каквото може. Човекът черпи кафе, гони ме по улиците, да ми връща пари... ралтата е сирьозна.
                Първоначално публикуван от Чичо
                Абе няма ли подход към ГК. Отляво, отдясно, отгоре, отдолу, шопинГ. Сигурно не е лоша жената...Няма жена без дамар
                Чиче, на мен брадвето ми е малко, та да търся дамари на чужди жени.
                Първоначално публикуван от Чичо
                Става въпрос за омилостивяване и печелене на време.
                Никой на този свят не е разбрал жените, но внимателно изслушване без прекъсване и съгласяване /дори и привидно/ в 99% от случаите много помага.
                /Да не разваляме темата на Румбата/
                Първоначално публикуван от edoors
                Който не е виждал ГК, като ви чете ще си помисли , че Румбата всяка го мачкат с ботуши, а вечер му изтръгват ноктите.
                Идете да си купите по нещо, поне да видите колко мило и симпатично ГК ще ви посрещне...

П.П. И все пак само Румбата си знае, де...
                Прав си, Гена. Разбира се, че си прав. Аз просто реших да се придържам към версията на rumbata. Ако съм пресолил манджата, моля за извинение и двамата.
                Първоначално публикуван от Ясен
                Днес предвид МТО условията най-вероятно и rumbata, и ГК ще са си у дома. Ще я видим тая работа.
                Първоначално публикуван от faster
                Всичко е в засада......и чака.Иначе е идеално за вила или хижа в гори тилилейски.
                Мъжове, дайте да си кажем правичката:
                Кой каквото ГК си е избрал- на такова ще се подчинява...
                Като не сме гледали, кога сме си ги вземали- кой ни е крив?
                Който е бил в казармата, знае че:
                1. чинопочитанието е основно понятие и
                2.нарежданията на висшестоящите чинове са задължителни за низшестоящите (т.е. мъжовете).

А въпросното ГК си е каматно моме и само може да му завиждаме на Румбата.
                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                  Аз пуша котрубан и си нося цигарите в табакера, та хептен няма да се класирам, но нищо, поне запалката ще става.
                  ...
                  Заинтригува ме. Пушил съм Беломорканал, Казбек, Партагас, Житан, повечето пури, лула, с подходящо нарязан тютюн и в съответните райони съм си правил и приличен качак. Приличен... поне според местните, дето друго не пушат, де. Ама с тоя котрубан ме уби, не съм го чувал.

Коментар

Заинтригува ме. Пушил съм Беломорканал, Казбек, Партагас, Житан, повечето пури, лула, с подходящо нарязан тютюн и в съответните райони съм си правил и приличен качак. Приличен... поне според местните, дето друго не пушат, де. Ама с тоя котрубан ме уби, не съм го чувал.
                    И аз съм пушил / не пушач седма година / от тия дето ги споменаваш , но като деца на село палехме сух пофит / повет ...увивно растение / ...това как люти ...и ако дръпнеш по силно се пали с пламък. Пробвай
                    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Тц, нема да стане. Джобчето е дълбоко и става за дълги, но тънки неща или за такива, които няма да вадиш често.
                      Първоначално публикуван от Джоу (x3mrjoe) Преглед на мнение
                      Само английското ми възпитание ме спира да те попитам, във връзка с горното, тогава там ли му е мястото ?!
                      Английското възпитание, комбинирано с марсианска анатомия и българско подсъзнание, често играят подобни номера. В това джобче можем да си сложим и презерватива, който мислехме да ползуваме преди 3 години. Ей така, за спомен и за всеки случай, да си го имаме.

Коментар

Контрабанда. (По мотиви от стари градски.)
                        А качак, не е ли цигари без филтър?
                        Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Качак е най-долното качество тютюн, това което остава след като се пресее хубавото от нарязания тютюн.
                          Демек-главно жили и някоя друга заблудила се част от петурата.

Пушат го обикновено най-утаените индивиди, поради липса на възможност да си купят нормален тютюн.
                          Има ли желание-има и начин!

Коментар

В Джебел, Ардино и околията не е баш тъй, Колич. Да, неизменно резултатът е около 1,5-2 см. гьостерица, дето като я опънеш, петите ти изтръпват, но не е задължително да се свива от жилите на листото. Проблемът там е друг.

Коментар

Първоначално публикуван от davc Преглед на мнение
                              Контрабанда. (По мотиви от стари градски.)
                              А качак, не е ли цигари без филтър?

котрубан
                              , значи...
                              Контрабанд.... заслужен, и необходим.

На зла круша, зъл прът!!!

Коментар

Слушам! (чета )
                                Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X