Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пиано Бар :)
Свий
X
-
От: Пиано Бар
Божич, търся нещо.. бе, да кажем така, имах честта на живо да участвам... в едно изпълнение, в което латиноамериканските ритми в канона на католическа меса, придобиваха чутовни джазови ритми...
Имам само аудио запис.. Ми, след бая време ровене в нета, няма видео запис...
Това: е най-близо, но не е това... Клавира не се чува...
Спомням си изживяването, в не-толкоеа далечната 2006г. в Майнц....
Ако някой се интересува, ще му пратя записа от живо изпълнение..
Наздраве и лека...Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
proud founder of Anna Veith fan club Bulgaria
NISSAN Terrano II R20 2.7 TDi [A1 Rh+]
Заедно в борбата срещу злокачествените мозъчни тумори
Коментар
-
Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!
Коментар
-
Добър вечер! Време е за по едно питие.
Снощи добре сте изкарали, гледам - браво!
Наздраве!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Има много добри джаз певици и певци, но предпочитам инструменталните изпълнения. Ако забелязвате, почти всичко, което предлагам е инструментално. Много малко песни ми харесват, дори изпяти от Ела, Сара, Луис... Впрочем, харесвам Луис заради артистичния му талант, но предпочитам да ми свири с тромпета.
Та:
И не оставайте без питие!
Наздраве!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Добър вечер! Петък 13ти - ден на майстора - готин ден беше!
Време е за малко питиенце с мезенце
Наздраве!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеДобър вечер! Петък 13ти - ден на майстора - готин ден беше!Наздраве!
И разбира се-наздраве.Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
Добър вечер! Днес е денят на числото Пи и рожденият ден на Айнщайн! Наздраве с малка бира по тези поводи!Кръвна група 0+
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар