Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пиано Бар :)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Пиано Бар

Вили, я горе главата, не се поддавай на моментната емоция.

Ама то-жена, няма начин.
    Но все пак...

Какво друго да ти кажа, освен, че споделям напълно поста на Сашо, даже все едно аз съм го писал, само дето е по-културно написано.

Да, знам, че женския инат е сериозно нещо, както и гордостта, но има една сентенция, че най-великото нещо на този свят е прошката.
    Аз бих добавил, че не само е най-великото, а и най-благородното.
    То не, че има на кого да прощаваш, според мен ти сама си измисли някакъв сценарий, но както си знаеш.

Ама помни там за великото и благородното...

Иначе-наздраве.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      ..То не, че има на кого да прощаваш, според мен ти сама си измисли някакъв сценарий, но както си знаеш....
      Знаеш ли, по-добре не я зачеквай тази тема. Някой е видял нещо от различен ъгъл.
      Случва се.
      Констатира го, продължава напред и това е. Не е добра идея да му обясняваш, че не е видял нищо.
      Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Да, всеки си има своята камбанария, и си гледа от нея.
        Не искам да давам тон в живота никому, но пък и не искам да гледам сърдити хора, и то сред тези които са ми приятели.
        А и поводът е малко никакъв, ама какво да се прави като сте толкова чувствителни...

Нейсе, кой както си реши, просто се опитвам да помогна да няма разочаровани и сърдити.

Наздраве ви.

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
          ...просто се опитвам да помогна да няма разочаровани и сърдити.....
          Винаги има. Важното е да знаят, че не е особено важно (извинявам се за каламбура ), а има много други интересни неща, места, хора и т.н. Загърбваш разстройващата те ситуация и продължаваш.
          Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Благодаря на Модератора! Така е честно! Сега ще видим имаме ли Бар или не

Наздраве!
            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Няма да има.
              Знаеш си го предварително, но правиш трагедия. Сама си я правиш, да знаеш.
              Замисли се това прави ли те щастлива, и защо е нужно.

Ама то си е до характер, а той трудно се променя.

Този бар ще бъде забравен малко по малко, но от това не следва никаква, НИКАКВА драма, освен ако не си я съчиниш сама.
              Много добре знаеш, че...

Айде, няма нужда да ти казвам какво знам, то всички го знаят, а ти-най-добре от всички. И цупенето и позата на сърдито човече не носи полза никому.
              Ама както искаш, изборът е твой. Може да прекараш цял живот в самосъжаление и самоубеждаване колко са лоши другите, а може и да задействаш приложението "прошка"(макар, че няма за какво), и да станеш пак част от всички, и да се забавляваш, смееш, коментираш и недоволставш, и всичко което си върви с нормалния живот.

Знам, че си вироглава( и аз съм, и то повече от теб), и не искаш да "се предадеш", но се замисли, и не само сега, а и винаги в живота си когато се почувстваш самотна или неразбрана, и си спомняй какво съм ти написал.
              Спомняй си и онова за най-великото и най-благородното...

Коментар

Коле, нещо си се объркал ми се струва! Айде сполай ти! Обръщаш се към мен, ама следва обръщението да е другаде .. Моля те спри се, че е смешно просто!

И ако още веднъж ми напишеш "ма то няма за какво", няма да ти говоря повече, честно! Като не знаеш - трай си!
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Вили, знам повече отколкото си мислиш, ама както искаш.

Наздраве ти, и си спомняй за най-великото и най-благородното.

Коментар

Наздраве, Коле, и си преосмисли каквото там от едната страна знаеш. Все тая!
                    Кръвна група 0+

Коментар

Такаа! Сега като ми е спокойно вече, че не сме пиннати и са избистрени драмите, си сипвам едно малко и казвам на всеки, който е решил да намине Наздраве!

Кръвна група 0+

Коментар

Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Ей, Дани, супер, мерси!

Наздраве
                          Кръвна група 0+

Коментар

Това приказка за бар ли е? Що се абите, като ше Ви мине?!
                            Колкото до музиката, който, каквото иска, това да слуша. Против съм да се пуска единствено чалга и съмнителните бреговичи напеви. Иначе оставам на джаз и предлагам да послушвате по малко. За да разбереш даден жанр, трябва време. Началната захранка е важна, но и мен никой не ми е препоръчвал класическа и джаз. Сам я открих и реших, това е моята музика. Та...
                            Нека дадем възможност на един супер класически композитор и инструменталист да ни въведе в една истинска музика:

Наздраве!
                            Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Браво, Божич! Само така!

Наздраве!
                              Кръвна група 0+

Коментар

Сигурно защото е петък, нещо ми е ретро

Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X