Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пиано Бар :)
Свий
X
-
-
От: Пиано Бар
Т`ва беше на млади годиниПървоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнениеА за супата-мислех че аз съм извратен,ама това твоето ..........!!!
Само Евгени може да те бие!!!

Ама най-гадното нещо, което съм опитвала, беше медицински спирт разреден с малинов сироп. Лочеха го нашите момчета на една бригада, та пробвах малко.
Още помня тази отврат.
А Евгени не го мисля. Ако има достатъчно ядене, с него може да прокара всякакво пиене
Мерси, Сашо.
На снимката много не личат цветовете.
В действителност са по-топли.Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Дани, ми то сироп със спирт си е чист ликьор, какво не му харесваш?
Като войник пиехме доматен сок с водка в него. Много ни харесваше, ама като ни изловиха се спря с вкарването на доматен сок легално.
После си вземахме само водка, и понеже бяхме гъсти с артелчика(този който държи склада с храните)-вземахме буркани с белени домати, та пак се получаваше
.
Поздрави и наздраве на по-културния бар.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Разрежда се с лимонов сок и става уникално(много по-поносимо)Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнениеТ`ва беше на млади години
Ама най-гадното нещо, което съм опитвала, беше медицински спирт разреден с малинов сироп. Лочеха го нашите момчета на една бригада, та пробвах малко.
Още помня тази отврат.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Коментар
-
Хайде сега, аз като не пуша нищо (камо ли хаванка) и почти не пия - да не влизамПървоначално публикуван от bojitch Преглед на мнение..... където да пийнат нещо снобарско, да испушат по една хаванка ..
)
Днес е Прошка!
Извинявам се на всички, които волно или неволно съм обидила. Да знаете, че повечето е било неволно
Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Добър ден! Тези дни съм в движение и не успявам да се добера до бара
Присядам да изпия едно кафенце с хубавата ви музичка
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Нема такава работа! Всички са добре дошли, а от днес има промоция - първата напитка безплатна и вид по желание.Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнениене пия - да не влизам
На мюзикбокса има нови плочи:
Наздраве, де!
Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар