Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пиано Бар :)
Свий
X
-
От: Пиано Бар
Аууу, как съм изтървал-наш'та Вили се сгодила.
Ама така е-ато не влизам по-често тук... Ама това е щото съм простак, и такова изискано място не ми подхожда.
Иначе-честито и на двама ви. Пожеланията ги знаете, няма какво да ги повтарям, само да ви кажа, че ви пожелавам да сте толкова щастливи колкото съм бил аз в живота си на женен мъж, и да се обичате толкова колкото съм обичан сега.
И Съби да не се стиска-да почерпи по една карта за жепеес...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Не знам какво му викат по вашио край, Митак.Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнениеКосьо ли?
Знам само дека, кога дувне, навонка не е за мажье
Шъ мъ прУщава барманката, дека думам тЕка.
Наздраве!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Хаха, Коле, изби рибата с пожелания!
Добър вечер! Сипвам си бир и присядам
Наздраве, банда!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Вили, бирата е просташко пиене, не подхожда на имиджа на заведението.
Виж, нещо вино от добра реколта и добра изба, или като Божко-30 годишни шотландски ракии-това държи ниво, и е много подходящо за пиАно бар. Само веднъж съм бил на такова мероприятие, и ми се стори много снобарско и префърцунено, та отидохме в кръчмата да се напием като хората...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Нема проблем! Не си поискал, не са ти сервирали. У бара има всичко, но предпочитаме снобарски питиета.Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеотидохме в кръчмата да се напием като хората...
Абе, що стоите без музика?! Те още един пианист ще ви мъчи тая вечер. Пуснете го от 1.30 минути, че има малко обсъждане.
И наздраве!
Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Добро утро в тоя студ!
Коле, нищо просташко няма в това да пийнеш бира в пиано бар!
Божич, а така - кажи му на тоз, че имаме всякакви напитки и даже и някое мезе!
На кафенце
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Наздраве, Коле! Как си, как е Веси? Дано всичко е наред при вас
И благодаря ти, че намина! Малко сте, които наминавате, и винаги ви се радвам искрено 
Наздраве с просташка бира, пак!
Кръвна група 0+
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар