Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Пиано Бар :)
Свий
X
-
От: Пиано Бар
Абе лесно е да се каже, ама..Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеДани, карай го лежерно и не се ядосвай
Наздраве с биричка!
Всеки път, като имам работа в общината се настройвам положително "Няма-да-успеят-да-ме-ядосат, няма-да-успеят-....." и все излизам разтреперана. Обикновено резултатът е 8 от 10 пъти
.
Наздраве, Вили
Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
И аз съм така, на едно друго място! Последния път ревах като излязох, и шофьорът вика "Аа, ако ще те разплакват, няма да те карам повече тука!"
Наздраве!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Трябваше да си подам декларацията по чл.50 ЗОДФЛ и да платя данъка, докато няма навалици.Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеИ аз съм така, на едно друго място! Последния път ревах като излязох, и шофьорът вика "Аа, ако ще те разплакват, няма да те карам повече тука!"
Наздраве!
Оказа се, че има и навалица и неразбории и лоша организация и всичко. И тъкмо реших, че имам късмет, защото поне жената дето приемаше декларациите беше нормална, хоп...тази на касата ми скъса нервите. Все едно съм отишла да прося пари, а не да ги плащам.Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Мерси!Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеСлушай сега
И добре изглежда младежът
Само на дясната ръка, Митко. Професионална необходимост, очевидно.Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнениеМа той с маникюр....
Да не е.....?Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар