Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шо стана бе Миме (следизборни дискусии и раздумки)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Шо стана бе Миме (следизборни дискусии и раздумки)

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
    Тоя път 100 човека ще наглеждат печатницата,
    Ако ги печатат в печатницата на БНБ няма нужда . Там нивото на сигурност е изключително високо .
    Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

не въпроса колко са поръчани, въпроса е колко са извън контрол! контрола ти написах кой къде е, всеки виждал СИК щи потвърди, че има ли 3-ма опонента е невъзможно да има менте, и остават обявяване на невалидни (опляя дежаву в Пз и не само)

единствените които имат секции без опоненти, са БСП + ДПС

печатар тука ти каза, че по снимките онези 350х. по всичко приличат на нормалния брак

благодаря за елегантен, ама в случая не е употребено точно

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
      Ако ги печатат в печатницата на БНБ няма нужда . Там нивото на сигурност е изключително високо .
      Именно и само мисълта за това, изприщва червените лакейчета.
      А пък идеята ти за серийни номера, направо до бяс ги докарва(вече пробвах реакция, голям майтап)
      Последно редактирано от DBRS; 18-05-13, 19:33.
      байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.
      Един луд: на много простите хора всичко им се вижда сложно…
      Суперспам - спама на суперите

Коментар

Първоначално публикуван от DBRS Преглед на мнение
        А пък идеята ти за серийни номера
        Предвид факта, че професионално се занимаваш с информационна сигурност и не може да не знаеш какво казваш, официално те обявявам за привърженик на контролирания вот.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
          Па ти като от месеци си запял песента на доскоро управлявалите та що? Пусто Ви е мерак за др. Тодор Живков в ново подобрено издание и затова напъвате за избори до дупка. Белким ги спечелите с малко, но завинаги, та отговорните другари да отърват следствието.

Ако успеете да ги докарате достатъчно на брой пъти, накрая ще си ходите да гласувате само от партийните организации и ОФ-тата.
          Съдиш за мен по себе си....за това и бъркаш..

Коментар

Няма. Тоя път 100 човека ще наглеждат печатницата, а едни други хора ще ходят по петите на купувачите. Дотогава току-виж и прокуратурата стигнала да обвини някой бивш министър, а на излизане от ареста кампанията малко тегаво ще върви.

Изобщо изборите ще са малко по-близки до правилата, защото темата е актуална, а за ГЕРБ като последно управлявали ще излезе още някое сведение. Токът ще се вдигне още малко.

И разликите ще се случат, ама няма да са съществени. Примерно първата партия ще е друга, традиционният балансьор ще има малко по-малко, новоизпеченият втори балансьор ще има малко повече. Нищо чудно и Кунева да се приближи до влизането, а даже и да влезе, ама с малко. Волен ще има повече депутати, но по-малко влияние.

И те така. Виж какъв съм ясновидец.
            И ти ли?(Другия провъзгласил се е Марто)

Коментар

Предвид факта, че професионално се занимаваш с информационна сигурност и не може да не знаеш какво казваш, официално те обявявам за привърженик на контролирания вот.
              Предвид факта, че си декларирал,че също професионално се занимаваш с информационна сигурност
              офисяли плещиш глупости, даже прилича на паника

ама дори да беше прав за контрола, виж на търтю колко му пука
              байо, кажи ти моите и аз твоите кривици, па да се поправим и все (за)едно да вървим, ако ще бъдем хора.

Коментар

Офтопик. Я че ми стана интересно - вие двамата кои риск мениджмънт модели ползвате в ИТ секюритито?
                Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Именно и само мисълта за това, изприщва червените лакейчета.
                  А пък идеята ти за серийни номера, направо до бяс ги докарва(вече пробвах реакция, голям майтап)
                  Това се сетих на първо четене . Има и други начини които не струват пари но биха затруднили до възможния максимум организаторите на тези схеми . Лошото е че то от тях зависи Едва ли аз съм най умния в тая държава стига да има желание начини много .
                  Последно редактирано от sek.1; 18-05-13, 20:14.

Коментар

Абе апологетите на боко ,след като гласувахте с отвращение за боко ,що аджеба, не гласувахте за зелените?

Коментар

не въпроса колко са поръчани, въпроса е колко са извън контрол! ...
                      Не е въпроса колко и защо са поръчани, защото не ти изнася.

Според данните на ГРАО, оповестени на 8 май, българите с право на участие във вота от страната и чужбина, са 6 868 300.
                      Според член 162. ал. 4 от Изборния кодекс „броят на отпечатаните бюлетини при избори за народни представители е равен на този на избирателите, увеличен с 10%”. Така бюлетините, които служебният кабинет е можел да поръча, спазвайки закона, са били точно 7 555 300.
                      ...
                      След акцията на прокуратурата в складовете на дружеството в Костинброд, министър-председателят Марин Райков заяви, че МС е поръчал и взел от „Мултипринт” 8 343 000 бюлетини.
                      Що така бе, Миме? Поръчката я дава главният секретар на МС (ГЕРБ). Печатницата, която изпълнява поръчката (както официална, така и не), също е гербаджийска. Що така праскат едно милионче отгоре? Правят услуга на "Станишев и Тройната коалиция" или ... ?!?

Какво значи "бюлетини извън контрол", при положение, че бюлетини се доставят на изборните комисии с протоколи. Някой си слага подписа, че е приел Х бр. бюлетини. Ако после някаква бройка от получените по официален път бюлетини се губи, би трябвало да няма проблем да се установи кой е отговорен.

Та, имам въпросче: кой, кога и за кои секции е подал сигнал(и) за "бюлетини извън контрол" ? Че досега не съм срещнал такава информация.

А пазарджишкия протокол - ей го на. Според него са само 4 невалидни бюлетини.

Ако продължаваш да твърдиш, че в 59-а секция в Пазарджик е имало някаква измама - ей ти го и съставът на секционната комисия, та да знаеш кого да сочиш с пръст.

Председател Лазарина Кирилова Нокова ск
                      Зам. Председател Таня Стоименова Герова ГЕРБ
                      Секретар Ралица Лазарова Димитрова ГЕРБ
                      Член Надежда Стоянова Александрова АТАКА
                      Член Лиляна Аристидева Иванчева ГЕРБ
                      Член Екатерина Петрова Николова ГЕРБ
                      Член Виолета Лазарова Грънчарова ДПС
                      Член Стоянка Танева Танина КБ
                      Член Светла Иванова Шахларска КБ

Именно и само мисълта за това, изприщва червените лакейчета. ...
                      Хайде сега да те питам "червените лакейчета" ли направиха така, че всички бюлетини (и то не само за тези избори) да се печатат в една печатница, собственост на човек от ГЕРБ?
                      Ние не сме неутрални!

Коментар

Хора, много се палите бе. В спама сме, все пак. Поддържайте съответно- ниския стил на диалога, иначе ще избягате от Народа.
                        Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                          ...
                          Що така бе, Миме? Поръчката я дава главният секретар на МС (ГЕРБ). Печатницата, която изпълнява поръчката (както официална, така и не), също е гербаджийска. Що така праскат едно милионче отгоре? Правят услуга на "Станишев и Тройната коалиция" или ... ?!?

Какво значи "бюлетини извън контрол", при положение, че бюлетини се доставят на изборните комисии с протоколи. Някой си слага подписа, че е приел Х бр. бюлетини. Ако после някаква бройка от получените по официален път бюлетини се губи, би трябвало да няма проблем да се установи кой е отговорен.

Та, имам въпросче: кой, кога и за кои секции е подал сигнал(и) за "бюлетини извън контрол" ? Че досега не съм срещнал такава информация.

А пазарджишкия протокол - ей го на. Според него са само 4 невалидни бюлетини.
                          ..
                          И след всичката тази информация,
                          твоята логика, иска, избраните по този начин да ни управляват?

пп
                          пазарджик не знам коя е секцията, Стефан Шопов каза че неговия глас го няма(не съм проверявал), а в това дето си дал има два гласа за КаузаБг (той мисля каза 0 )
                          Последно редактирано от DBRS; 18-05-13, 20:28.

Коментар

7 555 300- 6 868 300 = ? Не е милион, а ми прилича на 10 %. А какво става ако се поръчат точно? А Какво става ако сбъркам и искам нова бюлетина? А кой ще каже в кои секции ще се случи това и колко пъти? А какво ще стане ако вземат, че свършат бюлетините някъде?.... А какво....? И докога ще си напасваме фактите така, както искаме да звучат изводите?
                            Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

не влизай в несъщественото, остави да отговори на горното

Коментар

Първоначално публикуван от Тропчо Преглед на мнение
                                7 555 300- 6 868 300 = ? Не е милион, а ми прилича на 10 %. А какво става ако се поръчат точно? А Какво става ако сбъркам и искам нова бюлетина? А кой ще каже в кои секции ще се случи това и колко пъти? А какво ще стане ако вземат, че свършат бюлетините някъде?.... А какво....? И докога ще си напасваме фактите така, както искаме да звучат изводите?
                                Ами на базата на статистиката от предишни избори е сметнато че 10% аванс е напълно достатъчен . Това е при положение че приемем варианта 100% гласували . При сегашните проценти които от началото на демокрацията не са прескачали 50% реално във всяка секция има поне два пъти повече бюлетини .

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X