Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Шо стана бе Миме (следизборни дискусии и раздумки)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Шо стана бе Миме (следизборни дискусии и раздумки)

Ако следващите избори са утре, след тая пресконференция на Станишката, ГЕРБ ще вземат поне 40 %.
    Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Първоначално публикуван от turtey Преглед на мнение
      Се си мисля че Станишката е по-хитър
      От какво? Пардон, от кого?

Коментар

Първоначално публикуван от Ц. Кръстев Преглед на мнение
        От какво? Пардон, от кого?
        така де, какво.
        онуй плазмодийче от тоалетната )))
        И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Лично за мен отдавна са еднакви всичките. По делата. Фабрично могат едно и също и нищо различно.... Все в един и същи филм участваме, с различни имена. И все сме от преебаната бригада.

Коментар

Другари спечелихме от трите най-дълготоЧестито на глсувалите!
            Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
            На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
            Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

така де, какво.
              онуй плазмодийче от тоалетната )))
              Търтьо, аз майтап си правя, ама не съвсем. Нищо, че сигурно заради мен отидохме в спама. Щото онова дясно, дето го чакаш, го няма от много време. Вече не съм сигурен дали някога го е имало. И си мисля, че днес не става въпрос за икономическата свобода. Големите въпроси днес са два - морала на избора и интелекта на избора. Без тези двете ляво и дясно нямат значение.
              Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Австриеца току що каза че избирателите не правят разлика между ляво и дясно.

ПП А ся кво говори за менте бюлетините ...
                И азъ вамъ г~лю: просите и дастсѧ вамъ: ищите, и ωбрѧщете: толцыте, и ωтверзетсѧ вамъ: всѧкъ бо просѧй прiемлетъ, и ищѧй ωбретаетъ, и толкоущемоу ωтверзетсѧ

Коментар

Ми да ти кажа, аз теоретично какво е ляво и какво е дясно знам, ама все ме гложди мисълта, че политиките всъщност са два вида - прагматични и всички останали.
                  Със съдържащи ламелен или сферичен графит над 2,14% не разговарям.

Коментар

Дясно какво дясно търсите в леви политици...тобкова леви че чак до ориента стигат.....а ся ша фърляче дънките и да обуваме потурите и шалварите....те и без друго половината млади мацки все с такива ходят че модерни...
                    Социализмът, не си е отишъл....
                    Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

• От: Шо стана бе Миме

Първоначално публикуван от Mad Dog Преглед на мнение
                      Хахахаха сега да видим как Боко и Местан ще се прегърнат , пък целунат.... Приемам облози...
                      Бе Се Пе-то и Местан.. Имат практика..

Коментар

Местан току що го каза - герб шгд

А сега повтаря Орешарски.

Най-вероятно са се разбрали с БСП вече.

Коментар

Местан току що го каза - герб шгд

А сега повтаря Орешарски.

Най-вероятно са се разбрали с БСП вече.
                          сефте!

Коментар

Брей, тука почти няма за триене от последното ми идване. Кой липсва?

Първоначално публикуван от NovemberCharlie Преглед на мнение
                            политиките всъщност са два вида - прагматични и всички останали.
                            От практическа и персонална гледна точка, да.
                            За целите на теоретичното разсъждение обаче е необходима и ляво-дясната класификация.

Една и съща политика може да е прагматична от моя гледна точка и катастрофална - от твоя.

Коментар

Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнение
                              Агентите от ДС които продължават да управляват държавата с активни клетки във цялата и структура и официално представени от БСП, ДПС и други партии. Не говорим кой какъв е бил тука, а кой за кого работи....
                              Не че едно време в младежката си възраст не бяхме промити мозъци и не вярвахме колко мъдри са Партията и нейния Първи и как юнашки се борят с тъмните сили на световния империализъм, които надничат иззад всеки ъгъл. Но поне имаме някакво оправдание, че тогава други източници на информация (освен тези с правилната линия) нямаше. Ама сега ...
                              Ние не сме неутрални!

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
                                Брей, тука почти няма за триене от последното ми идване. Кой липсва?

От практическа и персонална гледна точка, да.
                                За целите на теоретичното разсъждение обаче е необходима и ляво-дясната класификация.

Една и съща политика може да е прагматична от моя гледна точка и катастрофална - от твоя.
                                Ми така дълбоко скрита темата явно никой не я намира

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X