Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяяяях....
Свий
X
-
От: Смяяяях....
Препечатано от Форум на Българските шофьори.
Малко бисери:
случвало ми се е на светофари всякакви - от опел капка през голфове до аудита и бмв-та - да ме гледат лошо като оборотомер в червения сектор...
Ще изневеря ли на жената, ако опъна комшийката?
Дупката си е дупка...само обвивката е различна...
Същото е и при теб с тази разлика, че ако те барнат от Мазда, че си с друга няма да си имаш проблеми.
.....тази италианска фъшка гълта колкото v6, а върви като шамаросана пчеличка......
Щом си дошъл при Създателя, чадо мое значи има надежда! Щом си потърсил контакт с Доброто, значи не всичко е изгубено. Зная, че Лукавия се е вселил в теб и колата ти. Дружно ще се опитаме да те откъснем от ноктите му, но и ти трябва да ни помогнеш. Зная, че е трудно, но опитай. Като начало окачи връзка чесън на огледалото за обратно виждане в купето. Това ако предизвика прекъсвания, хълцания и трудно палене на двигателя значи е започнало да действа. Може и оборотите да ти играят, но не се притеснявай. Ако и приятелката ти те изостави заради миризмата на чесъна не я спирай! Тя е маша в ръцете на Лукавия.
Изпълни тези заръки чадо Божие и ела пак да се изповядаш при нас! Амин!
върви та къса амута
Такива нещастници си печелят книжките от Зрънчо
Със моито половерче съм правил 170 със трима човека по магистралата за София (на ревен терен) .Полото е 1.0 97 година
да бе да и един мармот завиваше шоколада в калник от калибра
Здравей adrenalin4o аз имам същия проблем. При мен оборотите падат като натискам спирачките (предполагам, че от допълнителната ел. консумация на стоповете)
Колеги, имам поблем,
Вчера ми свърши течността за чистачките и ми светна онази лампа с вертолетчето.
Може ли някой да ми каже защо се появява това Вертолетче
Вече почвам да се притеснявам.
Основен ремонт ли трябва да правя
Много ми е притеснено.
Въпрос :
Ако ми се скъса ремъка с 140 км/ч, после ще сменям ли двигателя или само някой части?
Отговор :
Сменя се задкормилното устройство...
Реплика :
Кое по точно?
утре ще я кача на подемник за Анален преглед, и ще я карам да се кърпи.До мен спира един опел и сигурно е прихванала от ръждата....
Пак от там!
За неправилно паркиране - няма значение какво караш!
Р.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Калин - О88 б579I9I
Обичам да пътувам, не обичам да пристигам.
Коментар
-
Uaz 469 2.4 D MB
KTM 600 ROTAX
Hyundai Terracan 2.9 CRDI- 2 бр.
Иво 0 9 8 осем 9 4 4 2 седем 9
Коментар
-
Първоначално публикуван от Absolut Преглед на мнениеUrban offroad:О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Absolut Преглед на мнениеUrban offroad:
[ATTACH=CONFIG]616510[/ATTACH]
Аматьори! Вижте една от уличките в моя квартал (при това имайте в предвид, че година след този репортаж - от 5-атата минута нататък, улицата беше около 2 метра надолу като трап, убеден съм, че и с 80-ятка нямах никакви шансове да мина)
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар