Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяяяях....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Смяяяях....

е това беше уникално

Коментар

E тука утепа коня
      За всеки ден прекаран в риболов господ дава по два
      0878 79 20 61 Борис

Коментар

Да реже маруля!? Егати варварина! Марулята се къса само и единствено с ръце!!!

Коментар

Хехе.. това горното заслужава да е в отделна тема

Коментар

Как ще разберете, че кучето Ви е замесено в сеХ скандал:

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:tumblr_mtyaxey4Wv1qewacoo1_500.png
Прегледи:1
Размер:469.9 КБ
ID:5523300
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

‎По 2 литра са само млякото и сока !
              WJ 4.7

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:bikewash.gif
Прегледи:1
Размер:4.70 МБ
ID:5523425

Автомивка ....
                Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Хубава кола си беше москвича http://www.youtube.com/watch?v=Vgad2LwZ2mo
                  Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Кликнете върху човечетата!
                    http://www.audepicault.com/fanfare/fanfare.htm
                    Глупости вършат умните хора, за останалите това е ежедневие.

Пияният е винаги по-щедър от трезвеният... питайте катаджиите...

Коментар

Женски семинар в Лондон на тема: „Как да живеем в любов и разбирателство с мъжа си”. Говорителката пита присъстващите дами: - Коя от вас обича своя мъж? Всички вдигат ръце. - А кога за последен път сте му казвали това? Някои отговарят, че днес, други – вчера, трети не помнят. Тогава говорителката помолила жените да вземат телефоните си и да пратят на своя любим sms с текст „Скъпи, обичам те!”. След това дамите трябвало да разменят телефоните си и да прочетат на глас получените в отговор съобщения. Ето и някои от тях: „Кой е?” „Майко на децата ми, да не си болна?” „И аз те обичам.” „Какво пак е станало с колата?” „Не разбирам какво искаш.” „Какво пак си направила?! Този път няма да ти простя!” „?!?” „Не увъртай, а кажи колко ти трябват.” „Да не сънувам?” „Ако не ми кажеш на кого всъщност си искала да пратиш това съобщение, ще те убия!” „Молил съм те да не пиеш. Ако си се изморила от мен, ще си отида.” „Каквото и да искаш, отговорът е НЕ!"

Коментар

АТЕНТАТОР НА КОНФЕРЕНТНО ПОВИКВАНЕ

Вие имате три-четири висши образования, от Шумен, Харвард, Оксфорд и Кеймбрийдж. Знаете седем езика, сред които един майчин, урду и суахили. Имате отлични компютърни умения, страхотен опит в работата с екип, умеете да взимате важни решения в динамична и напрегната среда. Притежавате отлични препоръки от водещи световни компании, млад сте, красив и интелигентен, пишете сносни стихчета – и всичко това е чудесно.

Но на нас ни трябва атентатор на конферентно повикване!

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
                          Хубава кола си беше москвича http://www.youtube.com/watch?v=Vgad2LwZ2mo
                          Личния ми рекорд с Москвето е 3ма пича по 70 кила, 2ма по 95 и 4 моми по 50. Това само в купето де, без да се прибягва до употреба на багажника 31 ми се вижда леко ... претъпкано
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

13 човека сме били в същия, само в купето. 8 броя на задната седалка, 4 седнали и 4 седнали в тях. 5 боя на предната, 1 седнал на пасажерската и 1 в него, 1 мома си спомням беше на ръ4ната със скоростния лост м/у краката, шофьор беше дребничък и се помести още един слабичък на неговата седалка един до друг. Беше уникално пътувахме ~10 км.
                            Biagini Passo Powered By VW Syncro

Коментар

9 човека в Жигули, 55 км. Бармана дебел кара, жена му дебела с телевизор в скута. 7 човека отзад от които единия 100тина кила.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Хехе... Средата на 80'те карам аз жигулката на баща ми една вечер и ни спира един човечец..
                                - Хайде да ме дръпнеш малко, че не мога да запаля.

Викам му:
                                - по-добре да те бутнем...

Като почнахме да слизаме от колата - след осмия човек се съгласи, че е по-добре да го бутнем

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X