Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Смяяяях....
Свий
X
-
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.
Коментар
-
Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.
Коментар
-
От: Смяяяях....
Едно леееко цензурно,ама тоя от клипа се уля............
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=oRz4q5FWlokКоличеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.
Коментар
-
Една рекламка, ама мнооого ме изкефи
Страхът от свободата е един от основните страхове на човека. И все пак той иска да бъде свободен.
И в същото време я ограничава-застраховки, ипотеки,
вярвания, обичаи, религии, общности, идеологии, догми, политически движения...
Коментар
-
Само в българския език има:
- израз, в който сравнителната
степен е по-силна от превъзходната.
Това е изразът: "Най ми се е**, ама по
ми се пие".
... - израз, който едновременно звучи
като отказ, съгласие, въпрос и
възклицание - това е отговорът на
въпроса "Ще пиеш ли една ракия?" - "А
не, бе!"
- има израз, съдържащ в себе си
едновременно и трите основни
времена - минало, настояще и бъдеще:
"Ей ся ти еб@х майката!"
- има дума с три представки -
ИЗ-ПО-НА-СРАХМЕ СЕ"..
п.п. Само в Българският език, има тъждествено текстуирана семиотичност, тавтологично съвместяващя : две пиански минали времена и едно махмурлийско настояще време.."-Бил съм се бил напил, и съм се бил бил.., ама не съм се бил , а са ме били били.. и после в " Модула" сме пак пили.'
НАЗДРАВЕПоследно редактирано от Peppy; 24-10-11, 20:30.Николай Миланов
"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."
Коментар
-
Първоначално публикуван от alex_markov Преглед на мнение...Английският е Богат език............
АНГЛИЙСКИ В ТРИ УРОКА:
Първи урок, английски за начинаещи:
Три вещици разглеждат три часовника Суоч. Коя от вещиците кой часовник разглежда?
... ...
А сега на английски!
Three witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?
Втори урок, английски за напреднали:
Три вещици-травеститки разглеждат три бутона на часовници Суоч. Коя от вещиците-травеститки кой бутон на часовниците Суоч разглежда?
А сега на английски!
Three switched witches watch three Swatch watch switches. Which switched witch watches which Swatch watch switch?
Трети и последен урок, английски за абсолютни професионалисти:
Три швейцарски вещици-кучки, които имат желание да си сменят пола, разглеждат три бутона на часовници Суоч. Коя от швейцарските вещици-кучки, които имат желание да си сменят пола, кое бутонче на часовниците Суоч разглежда?
А сега на английски!
Three Swiss witch-bitches who wish to be switched Swiss witch-bitches, watch three Swiss Swatch watch switches. Which Swiss witch-bitch who wishes to be a switched Swiss witch-bitch, wishes to watch which Swiss Swatch watch switch?
п.п.Може да съм прпуснал (сгрешил) нещо,ама то било трудно и да се напишеНиколай Миланов
"Fear. Fear attracts the fearful… the strong… the weak… the innocent… the corrupt. Fear. Fear is my ally."
Коментар
-
Първоначално публикуван от nism0 Преглед на мнениеThree witches watch three Swatch watches. Which witch watches which Swatch watch?Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
Dacia Duster 4WD
Коментар
-
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар