Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Смяяяях....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Смяяяях....

А вие разбирате ли български? (дано не е пускано)
    http://vbox7.com/play:b7d8b1c186
    Hristo Draganov
    http://htftp.domainbg.com/HD/

И аз искам България чиста ! ! !

Коментар

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:lol.JPG
Прегледи:1
Размер:28.6 КБ
ID:5320733
      Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

Това е култово

Историята на един ОПЕЛ

Bambi on Чет Юли 07, 2011 8:18 am
        Извинявам се за почерка, ама пиша с левия шарнир, че десният нещо ми потропва и придърпва на една страна - ако пиша с него, хептен няма да ми разчетете. А и малко недовиждам - изгоряха ми оригиналните немски крушки на фаровете, сложиха ми китайски. Сега все едно съм не с фарове, а с кандилца... ... Това е дневникът на живота ми. Ден първи - Германия, 15.11.1998 г Чувам немска реч - това е добре. Значи са ме сглобили немски инженери. Сигурно съм "BMW" или "Мерцедес". Е, айде от мен да мине - може и "Ауди". Ще си отживея като аристократ! Ден първи - Германия, 15.11. 1998 г., в края на работния ден, в края на конвейера: Продължавам да чувам немска реч - това е добре. Но виждам надпис "Opel" на изхода на завода - това не е добре. Значи съм "Опел" - скапах! Ден втори - Германия, в склада на завода на "Опел": Само на два дена съм, а ръждата вече ме яде! Няма лъжа, няма измама - "Опел" съм! Ден трети - На ферибота за Италия: Отчаян съм - не само че съм "Опел", но и ме карат за продажба в Италия! Ден четвърти - Милано, Италия: Навсякъде чувам италианска реч. Шарнирите ми треперят от ужас, акумулаторът ще ми гръмне от напрежение - италианци ще ме карат! Едно семейство вече се спря на мен... Къш-къш-къш! Господи, дано да не запаля от първия път и да ми се размине. Ден четвърти - Милано, Италия: Мамка му, нали все пак съм немска машина, запалих от първия път и ме купиха! Семейство Олдани - луди, млади, с две лигави жабарчета-олигофренчета, които започнаха да акат, да пикат и да се боричкат по велурените ми седалки. Ех, защо Вермахта не мина и през Италия някога!? Ден пети - Милано, Италия: Не е истина как кара тоя италианец! Мислех, че ще съм семейна кола, а станах състезателна - от "Формула" 1! Жална ми майка на съединителя и скоростната кутия! Ден шести - магистралата Милано-Торино: Започвам да се съмнявам дали съм с двигател 1.6 или 3.6!? Защото преди малко изпреварих едно "Ферари" - а скоростната ми кутия още не се е разпаднала! Ден шести - магистралата Милано-Торино, на бензиностанция: Видях се с един "Опел", който уж с бензинов двигател, пък тракаше, като че е с дизелов. "Защо така бе, братко!?" А той, горкият, ми изстена: "Защото не са ми сменявали маслото от 5 години!" Шарнирите ми пак стрепереха, от страх щях да изпикая целия бензин, който Олдани ми зареди... Ден десети - на градско в Милано: Мама мия, сеньора Олдани ме подкара! Мислех, че съм състезателна кола, оказа се, че съм каскадьорска - минавам на червено, на жълто, на стоп, на обратно движение... Само на автосервиз не минавам, а всичко вече ми тропа! Година първа: Карам с половин картер масло - двигателят загрява, Олдани - не! Година втора: Карам с по-малко от половин картер масло - двигателят загрява, та прегрява, Олдани - не! Година трета: Карам без масло, а се чувствам... смазан! Година десета: Ни жив, ни умрял съм - значи съм "Опел"! Година петнадесета: Умрял съм - значи отивам в България! Година петнадесета, ноември, Горубляне: Умрял съм, но ви убеждават, че съм жив и вие вярвате - значи сте българи! Година двадесета: Умрял съм и никой не вярва вече, че съм жив - значи отивам в Перник! Година двадесета, минавайки на червен светофар в София: Безсмъртен съм! Затова на задното ми стъкло е залепен надпис "NO FEAR!" А регистрацията ми е пернишка... п.п. Ще се видим в Ада!

Коментар

Име:lolol.JPG
Размер:32.4 КБ
ID:5321018
          Количеството разум на планетата е постоянна величина,а населението непрекъснато се увеличава.

Коментар

• ПОЗДРАВ ЗА ВСИЧКИ РОДИТЕЛИ !!!

Публикувайте отговор

Коментар

http://fishki.net/comment.php?id=101560 индийците къртят
              When I'm good, I'm very good. When I'm bad, I'm even better!

Коментар

Първоначално публикуван от persuader Преглед на мнение
                http://fishki.net/comment.php?id=101560 индийците къртят

И още как

Коментар

Име:афа.JPG
Размер:21.3 КБ
ID:5321928

Коментар

Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
                    Dacia Duster 4WD

Коментар

http://www.avtora.com/news/2011/11/2...r_vasil_lukaev

Щеше да е смешно, ако не е трагично!!!
                      Con musica el mundo esta mejor, vamos a tocar juntos!
                      0879076007 Жельо

Коментар

(0+)
                        Единственото сигурно нещо е,че нищо не е сигурно.

Коментар

Първоначално публикуван от jpetrov Преглед на мнение
                          http://www.avtora.com/news/2011/11/2...r_vasil_lukaev

Щеше да е смешно, ако не е трагично!!!

Пак оттам: "Адриана Скленарикова: Бойко Борисов е адски чаровен мъж!"
                          Ха ха, тази милата се отказа от оня негър, щото най-сетне вдяна колко е шукар да си чъкнорисът на Балканите
                          Volk: Уж мъжки форума, ала-бала, ама до 10 секунди темата ще е изтрита!

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=_165Pm96XWY
                            Не е луд, който яде баницата.... Кучето си лае, кервана си върви... ДОКОГА?
                            Форд Фокус 1,4 1999 г., Крайслер Гранд Вояджър, Corvette C5
                            ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА

Коментар

• Ел Презитентe 2016!

Публикувайте отговор

Коментар

E тия не се удъжат.
                                "The two most important days in your life are the day you are born and the day you find out why."
                                Mark Twain
                                СтоЕнчA

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X