Обява

Свий

Няма добавени обяви.

Смяяяях....

Свий

X
- 

От: Смяяяях....

От една страна, гледам и си викам: Баси идиотите. От друга - преди двадесетина (и няколко) години, в родната казарма:Първоначално публикуван от agogov Преглед на мнение...
 "Съседите"-свързочници имат по план-график учение. Обаче то ли ГСМ-а беше по-празен от очакваното, то ли по някаква друга причина, решават да се направят на много умни и да проведат учението на 50 метра от оградата на поделението, в небезизвестното блато на Овча купел. И да кажеш да не знаят, че там е блато - няма такова нещо. Всички ни предупреждаваха още с пристигането като новобранци, да внимаваме къде стъпваме, като минаваме от там, щото никак не беше трудно човек да потъне до коленете, а на места и до кръста.

Излиза джугана, скачат да разпъват антените, обаче проблем - кал до ушите (както вече споменах...). Решават да мръднат джугана няколко метра по-напред. Да, ама не. Той още от както спря започна да потъва по малко, а като го напънаха с всичката газ, легна чудно на рама и ... до там.
 Излиза втори джуган, на помощ. Отива до първия, закачат го с едно късо въже, газ - опа, два джугана, полегнали на рама. Не, не на мостове. Направо на рамата. Ако се чудите ще не пуснаха лебедки - не знам, но допускам, че може и просто да не са бачкали. Излиза ТРЕТИ джуган. Същата технология, съответно същия резултат.
 След час пристига фадрома. Закача последния джуган, раздава всичката газ и ... правилно, имаме три джугана и фадрома, окопани като за картинка. Накрая, след два дни домъкнаха отнякъде едно ЧТЗ от най-едрите, то ли на Водното, то ли на Пътното. Тракториста спря на твърдото, разходи се, огледа и заяви: момчета, аз по-нататък НЕ влизам (да му се не надяваш, излезе разумен). Обикаляха още два часа, накрая домъкнаха няколко кранови въжета с куките, 'наосаха' ги едно за друго и големя булдозер ги измъкна един по един като кътни зъби.
 Наличните телефони по него време бачкаха с монета от 2 стотинки и по тоя повод нямаха камери, иначе можеше да стане интересно клипче О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много... О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
 Коментар
- 

- 

София, магазини от типа ку-ку и безпаникаПървоначално публикуван от Ivan_J Преглед на мнениеИз магазинчетата в Трявна се намират такива..

по-интересно е, 'щот има и къде да правите позата "Bis dat qui cito dat" "Bis dat qui cito dat"
 Коментар
- 

По 2 литра са само млякото и сока !
 WJ 4.7
 Коментар
- 

Съвсем истински диалог между газаджия и клиент.
 Клеинта (К) - Пич, имаш ли електрожен?
 Газаджията(Г) - Имам, що?
 (К): - Искам да ми завариш бутилката.
 (Г): - Ние ги хващаме със скоби и с болтове.
 (К) - Ъъъ..?!? Като бойлер?
 (Г) - Ъъъъ... Кво?!?
 (К) - Виж сега, имам 100 литрова бутилка, ама не ми влиза в багажника. Искам да отрежеш 22 санта и да я завариш.
 Половин минута пауза, Газаджията се опитва да осмисли какво точно му казват.
 (Г) - Това някакъв нов майтап ли е?
 (К) - Не бе пич, гле'й с'а. Бутилката с 22 санта не влиза в багажника. И искам...
 (Г) - Абе ти нормален ли си бе?!? Изобщо имаш ли идея какво точно искаш?
 (К) - Ама аз ще си платя...
 (Г), след дълбоооока въздишка: - Виж сега, тия неща не стават точно така, както си ги мислиш. В бутилката има газ под високо налягане и не става просто ей така да кълцаш и да заваряш. Много по-евтино и бързо ще ти излезе да си купиш нова бутилка с нужния размер.
 (К) - А бе я.... Като не искаш да ми свършиш работа, така кажи. Да не мислиш, че само ти си майстор тука?
 След което клиента трясва вратата и си заминава с пилене на гуми.

Ибафмаму, все се чудех откъде тръгват толкова много приказки за "ужасно опасната" газ. Е, вече знаете и още един начин да си взривите колата, при това доста сигурен.О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...
 Коментар
- 

Коментар
- 

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение... в родната казарма: "Съседите"-свързочници... Излиза джугана, скачат да разпъват антените... не пуснаха лебедки - не знам, но допускам, че може и просто да не са бачкали...
 Тефчо, при радиостанциите на ЗиЛ-131 щатно е монтиран генератор на мястото за лебедката.

Коментар
Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар