Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Наздраве морскиПървоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеТъкмо навреме думаш,вече съм на ракийка!Наздраве!
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Наздраве МайстореПървоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеКолето знае за какво става въпрос.
Наздраве с биричка.
Залепих некоя плочка.
То като къртиш, после трябва и да лепиш...
Коментар
-
Аз не се втелявам много-много в домакинската работа, поради Acedia vulgaris, но и доколкото я върша-баси мамата...
Ама ако има жена вкъщи хич няма да се замисля-домакинстването си е женска длъжност, още от пещерно време.
Наздраве.
Да спомена, че от пещерно време датира мъжката длъжност четене на вестник пред телевизора.
Това с интернета е ново, по пещерно време не го е имало.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Наздраве горски!Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнениеНаздраве морски
Абе вярно как се казваше?Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеАдаш, зер не ми знаеш името?
Айде, наздраве!

Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Само ти си мислиш такаПървоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеАз не се втелявам много-много в домакинската работа, поради Acedia vulgaris, но и доколкото я върша-баси мамата...
Ама ако има жена вкъщи хич няма да се замисля-домакинстването си е женска длъжност, още от пещерно време.
Наздраве.
Да спомена, че от пещерно време датира мъжката длъжност четене на вестник пред телевизора.
Това с интернета е ново, по пещерно време не го е имало.
...наздраве мъжки
Коментар
-
" Майстор " е титла бе адашПървоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеАдаш, зер не ми знаеш името?
Айде, наздраве!
...наздраве
Коментар
-
Първоначално публикуван от aldr Преглед на мнение" Майстор " е титла бе адаш
...наздраве 
Ъхъ... А нали знаеш моабетката каква е.
Викам ти майсторе, оти не ти знам името
Наздраве!
Наздраве на всички!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
И продължението-Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеВикам ти майсторе, оти не ти знам името
Ама като ти гледам усталъка-да та ева в майстора...
Наздраве Саше.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар