Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
23 градуса беше днес бре,каките си печаха гъзерото на плажа ,едни такива бели...белиии....тц,тц,тц!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеЯ па тоя... Плаж...
То ще вали сняг, нашия на плаж.
Ама наздраве де.
Само за цИлуване!
Наздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Епа то и азе бех на Бургас бреПървоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеАре на плаж бре,днес бях!
Наздраве!
НАздравеRAV 4
F650GS
Коментар
-
Наздраве да те ева!Къв го дири у Бургас?Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеЕпа то и азе бех на Бургас бре
НАздраве
Ние с Балчишкия пръч си го перкаме на гъзеро!Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеГъзере бе, Ачо.
Таа дума нема ед.ч. у речнико на баце
Наздраве!
Наздраве!
Последно редактирано от Ангел Иванов/sereco1/; 21-10-14, 21:45.HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Абе,де го тоя?Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
Ние с Балчикия пръч
Наздраве.Нищо не мога,и нищо не знам...
Коментар
-
Бали го!Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнениеАбе,де го тоя?
Наздраве.
Наздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Яко ,само да ми се появи!Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнениеБеш ли го
Наздраве.
Наздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Раота бре, пълниф шишетаПървоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеНаздраве да те ева!Къв го дири у Бургас?
Наздраве!
НАздраеRAV 4
F650GS
Коментар
-
Наздраве философ!Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеНаздраве филолози...
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
То покрай гарата има и други работи за пълнене,само смелост да имаш!Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеРаота бре, пълниф шишета
НАздрае
Наздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
А стига, бе! Маса време празен бар!
Таман реших да ви приспивам с една песничка...
Пак позната от залата на славата на Грами. The Girl from Ipanema на бразилския композитор Антонио Карлос.
Като боса нова, най-добре ще я направят бразилци - певицата Астрид Жилберто и китаристът Жоао Жилберто с любезното участие на Стен Гец бенд. Обикновено "любезно участие" се използва за певачката, ама в тоя случай е наоборот.
Наздраве!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
За сега съм си само аз с това име.Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеИли се е появил междувременно някой друг с това име, или трябва да черпя.... Дано не избие в някоя грешна страна...
Наздраве!
Не-е-е! : -) Шофьорска книжка изкарах преди цели сто години и съответно нужда от друга. : -)Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнениеШофьорски ли?
Наздраве!
Тези, които купих са най-обикновени книжки; в случая - за подлагане под масите у нас. Пусто, но от годините започнаха да им се свършват краката.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 21 потребители онлайн. 0 потребители и 21 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар