Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Айде който спал-спал,който евал-евал!Време е за работа!

А добро утро!
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Добро утро пияндета.
      Как е, как е, има ли махмурлии?

На кафенце. От онова дето го знаете.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

На мен пиенето не ми беше много, спането ми беше малко.
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Добро утро!

На кафенце преди работа
          Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

А добрутро и от мене! Да имаше сега тука некоя мома да врътне една баница.... В краен случай и някой кръшен сириец сириец ще свърши работа с дюнер...
            edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Айде заповядай!

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:vita-banica1.jpg
Прегледи:1
Размер:152.9 КБ
ID:5617802
              Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Добрутро!На второ кафенце.
                Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

А добър ви ден! Кафето изпито, закуската изядена, следва преглед на списъка със задачи. Ей, одъртех и или списъка е много дълъг или ме гони склерозата вече, но си требе да е в писмена форма!
                  Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
                  Из "Златния телец"

Коментар

Добър ви ден!
                    Възмутена за пореден път .... от сутрешното ми пътуване в 111!
                    Винаги съм се чудила защо старите хора се бутат в най-натоварените часове, за да отидат да се помотат някъде?
                    Тази сутрин в 8.30, времето, в което народа се изнася за работа ... се качили 15 баби за да отидат да видя тая Икея - ПРОЧУТАТА!
                    Нямаше къде да се стъпи .... при това те не знаеха и как да се държат .... на никого не правят път, хванали се веднъж да някоя седалка, стискат все едно им е бастуна! Та не могат ли тези възрастни жени да си посетят магазина в 10 - 11, когато е далеч по-спокойно?
                    Да не говоря за другите с по 10-те туби за минерална вода, които точно в същите часове отиват до Горна баня за вода!
                    Освен това не дават дума да им кажеш, не ги уважаваш! За мен тома е липса на култура! Да и аз ще стана на 80 години... но това няма да ме оправдава.
                    Та сега се чудя на себе си и на още много хора, как позволяваме тези ситници от ежедневието така да ми влияят! ... че и да ми определят деня!
                    Заминавам сега в ателието, да пробвам с глина да ги залича и да вкарам душичката си в ред, че работният ми ден още не е започнал и ще завърши късно!
                    Мале как тропам глупости .....
                    Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                      .... В краен случай и някой кръшен сириец сириец ще свърши работа с ..
                      Хм.
                      А ако не е кръшен?
                      Евгенииииии ... То пресищането води до интересни неща.

Наздраве!
                      Suzuki Jimny, 1.3, 2009

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Би трябвало и на сегашните си години да изглежда много добре, като знам каква беше тогава...
                        И сега да е-няма прошка, нали знаеш...
                        Да се похваля, че вчера пратих астрата на последното и пътуване, вече е в рая(или ада, де да знам) на колите.
                        Взех 400 лева, и сега има едно място повече за паркиране пред блока.
                        Наздраве.
                        В случая е подходящ един виц, покриваш двете теми на поста:
                        Два попа пеят в църквата, ама по-младия оглежда и булките, та го извиват по следния начин:
                        "МАксиме, МАксимеее,
                        те такое дупе тражимеее, кат го е@@ш да попръцнуйеееее...
                        Вторият отговаря:
                        "и кат натопииии
                        кииитката у менчето и речииии
                        -Свършиии са вечииииии...
                        Амин"

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        И аз ще лягам, че людоеда ме е изпил, а утре пак цял ден ще се друсам в него...
                        Наздраве на оставащите, дръжте фронта.
                        Ти ли ще се друсаш или той ще те друса, а?

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                        Ей тука съм на събора, Картестера звъни и вика, бедствате ли, а аз - да! 0. 500гр горещо люто шкембе и 0. 500гр. ледена бира...

[ATTACH=CONFIG]748583[/ATTACH]

Наздраве!
                        Виве, като гледам там -една колбичка се види на масата.
                        Да не си правила лабораторно упражнение по мерене градусите на шкембето?

Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнение
                        Добър ви ден!
                        Възмутена за пореден път .... от сутрешното ми пътуване в 111!
                        Винаги съм се чудила защо старите хора се бутат в най-натоварените часове, за да отидат да се помотат някъде?
                        Тази сутрин в 8.30, времето, в което народа се изнася за работа ... се качили 15 баби за да отидат да видя тая Икея - ПРОЧУТАТА!
                        Нямаше къде да се стъпи .... при това те не знаеха и как да се държат .... на никого не правят път, хванали се веднъж да някоя седалка, стискат все едно им е бастуна! Та не могат ли тези възрастни жени да си посетят магазина в 10 - 11, когато е далеч по-спокойно?
                        Да не говоря за другите с по 10-те туби за минерална вода, които точно в същите часове отиват до Горна баня за вода!
                        Освен това не дават дума да им кажеш, не ги уважаваш! За мен тома е липса на култура! Да и аз ще стана на 80 години... но това няма да ме оправдава.
                        Та сега се чудя на себе си и на още много хора, как позволяваме тези ситници от ежедневието така да ми влияят! ... че и да ми определят деня!
                        Заминавам сега в ателието, да пробвам с глина да ги залича и да вкарам душичката си в ред, че работният ми ден още не е започнал и ще завърши късно!
                        Мале как тропам глупости .....
                        Соня, ами че те бабите стават къмто 4-5 саатя, тъй че 8 и половина си е баш посред бял ден за тях.
                        И после, като се приберат ще пият по десет кайвета на приказка-какво са видели.
                        Което отново ми напомня един виц:

Баба Пена поканила другите бабишкери от компанията на кафе у тях.
                        Ама нали я гонела склерозата и си записала на едни листче в кухнята менюто-
                        1. Кафе
                        2. Бонбони
                        3. Сладки с коняче...и т.н.

Дошли гостенките, седнали, баба Пена погледнала листчето, направила по кафе и го поднесла.
                        Минал половин- един час в раздумки и клюки...
                        Влезнала бабата в кухнята, погледнала пак листчето- 1. КАФЕ- направила пак кафе и го поднесла.
                        и така три-четири пъти кафе, кафе...

Тръгнали си гостенките, и на входа долу баба Гана рекла:
                        "Иииих тая пуста Пена, станала скръндза като Колю- поне едно кафе да беше почерпила!"
                        Пък баба Рада се обърнала-
                        "Мчи ти, кога я срещна ма?"

Лек ви ден и назкайве!

П.П.
                        Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнение
                        ... следва преглед на списъка със задачи. Ей, одъртех и или списъка е много дълъг или ме гони склерозата вече, но си требе да е в писмена форма!
                        Колее, и си задрасквай отхвърлените, да не стане като баба Пена
                        Последно редактирано от dedoKoko; 21-10-14, 10:32.
                        Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от Danika Преглед на мнение
                          Хм.
                          А ако не е кръшен?
                          Евгенииииии ... То пресищането води до интересни неща.

Наздраве!
                          Шшшът бе, Дани!
                          Не видиш ли че от глад е взел да повтаря думите по два пъти:
                          Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                          В краен случай и някой кръшен сириец сириец ще свърши работа с дюнер...
                          Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнение
                            ....

Виве, като гледам там -една колбичка се види на масата.
                            Их ма си наблюдателен. Не, това е опаковката на пурите, дето пушихме предната вечер с Меха, докато си пиихми уискито.

Наздраве!

Коментар

Сонче, от 8:30 има закуска в Икея. За левче. Не са глупави бабите...

Наздраве! Отивам за жулань!
                              edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Ние ходихме веднъж с колежки и се възползвахме. Не са глупави бабите. Купих си абажур за 2 лева на излизане.

Наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 9 потребители онлайн. 0 потребители и 9 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X