Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
    Имаш нещо неправилно,най-вероятно-шекерлия ракия.Или неправилна(сладка) бира,Шуменско-премиум,Загорка,Арияна все цепоглавни комбинации.Пробвай например следното,100-150мл Пещерска гроздова или Бургас 63(без барел),и полей с 3-4-5 Болярки,Каменици,Пиринско,Шуменско светло(без премиум),сабахлем си свеж като репичка.Наздраве!
    Много е вярно това , бирите с повече съдържание на спирт вредят на ракията . Наздраве ...и не мешайте
    На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Отдавна не съм се изцепвал... май е време

Та:
      1. Никаква купешка ракия! Долу, фалит и взрив за винпромите. Хеле пък за Пещерска-местерска и Бургас 63, 64 или 65
      2. Бира - Каменица, Болярка и Пиринско ми действат на стомашно-чревния тракт и вкусовите ми рецептори, като Путин на Обама и ЕС. Технологът измислил и правил тези бири е бил двойкар, слабак, нищо не е научил и си е сбъркал професията.

Аз казах!

Ай наздраве

п.п. Ма вЕрно се изказах

п.п.п. Абе къде е Йода?
      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение

Та:
        1. Никаква купешка ракия! Долу, фалит и взрив за винпромите. Хеле пък за Пещерска-местерска и Бургас 63, 64 или 65
        2. Бира - Каменица, Болярка и Пиринско ми действат на стомашно-чревния тракт и вкусовите ми рецептори, като Путин на Обама и ЕС. Технологът измислил и правил тези бири е бил двойкар, слабак, нищо не е научил и си е сбъркал професията.

Аз казах!

Ай наздраве

п.п. Ма вЕрно се изказах

п.п.п. Абе къде е Йода?
        Къде одиш бе пич ...наздраве

Коментар

Ти черна нинджа виждал ли си? Те го те (удрям се с показалец в гърдите, ох боли).

Наздраве, адаш на Тигъра

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
            Малко е мит това, че ракията от захар прави да те боли глава.

И от много години не помня да ме е боляла глава. При това не помня да сме варили материал в който е нямало захар. Може би веднъж-дваж, в най-бедните години...

Наздраве с ракия от захар и таратор.

Коле,и аз не помня да съм варил ракия без шекер,но не допускам повече от 5кг на 100кг материял,инак става цепоглавна и ако вкараш и някоя и друга бира,ти гарантирам пикиращи аероплани поне до обяд у главата,Наздраве!
            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Аз кат гледам реколтата грозде тая година, мога да дам 5кг. матриал, ако му ръгнете 100 кила захар ще стане ли ракия?

Наздраве!
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                Аз кат гледам реколтата грозде тая година, мога да дам 5кг. матриал, ако му ръгнете 100 кила захар ще стане ли ракия?

Наздраве!
                Ще стане... компот или в най-добрия случай сладко от грозде. Пфу!

Наздраве!

Коментар

Не съм особено голям спец в технологията, но виждам нещата другояче.
                  Глава боли, когато има остатъчни захари в мат'ряла.
                  Т.е, не е преврял докрай.
                  Както и да е.
                  Купешка ракия не сръбвам.
                  Отдавна приключих с кръчмите.

Наздраве!

ПП: Вив , баща ми твърди, че и само от захар и вода става ракия.
                  На кило захар, пуска кило ракия.
                  Но така са я варили в Либия преди 30 и кусур години.
                  Кило лимони, зарче мая за хляб, захар и вода.
                  Сега в гроздовата не слагаме грам захар.
                  Каквото си пусне.
                  В кайсиите и сливите слагаме по 3-4 кила на 100.
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

2. Бира - Каменица, Болярка и Пиринско ми действат на стомашно-чревния тракт.

Ай наздраве
                    Май си с много нервен стомах,Наздраве!

P.S. Пропусна Шуменското...
                    Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение

Наздраве!
                      От 5-те кг грозде ще е аромата.Ще изкараш около 80л ракия скоросмъртница.
                      Помогни си сам,за да могат и другите да ти помогнат.
                      АСК Ален Мак

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                        Аре наздраве!Много жега и влага тук!
                        НапраО е ужас у тоа вашио край. Бях следобеда по Бургас, гоУема вУага, гоУема жега...ужаст
                        Аз като един виден простак да рекна НАздраве с една МАстика на кристали
                        RAV 4
                        F650GS

Коментар

Ти черна нинджа виждал ли си? Те го те (удрям се с показалец в гърдите, ох боли).

Наздраве, адаш на Тигъра
                          Наздраве Гриша

Коментар

Абе вЕрно ли става ракия без захар? От ракия от захар не знам боли ли глава, но от вино дето ми сладни определено боли и то много. Също и от всякакъв алкохол който сладни по-принцип съм забелязал да ме боли глава. Наздраве!
                            Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
                            Телефон - в профила!

Коментар

Всъщност, сега кат се замисля, никога не ме е боляла главата, щото пиенето ми е било много. Все ме е боляла, щото спането ми е било малко...или хич...

Наздраве!
                              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Мен пък не ме боли глава от ......... компота и пепсито тъй,че мислете какво пиете!

Наздраве
                                0осем9осем7шест0осем7едно
                                Миро

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 12 потребители онлайн. 0 потребители и 12 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X