Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Работата стана аркана- черна котка ,бял паткан.
    Снощи ми уби мерака да пия и сега пак.
    Пък и къде съм тръгнал на семкаджия семки да продавам.
    Лека!

Коментар

Божко, не се смей!
      Двуполовия е от ваЩо село.

Приказката тръгна от един колега италианец.
      Казваше: Аз съм двуполово същество.
      Имам инструмент долу и инструмент (ка) в главата.
      Смисъл, като идея фикс.

Наздраве!
      Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Половин час чета каквото сте сътворили, пък за поздравите да не говорим. Нищо, де, пийнах се червеното и да си легам, а?
        Айде пак наздраве!
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнение
          Паце, метна ли оранта за рапицата?
          Наздраве с наливна бира!
          Не съм,Т-етката ме предаде,трябваше от понеделник да подготвяме,ма на н-цки.Уж беше само за гарнитура,то се оказа размърдано легло на изпускателен клапан.Направих ново, пасване и днес ще я водя на шлаиф.Гнп-то ми се видя,че му виси регулатора дето се свързва с карето към мотора,бутнах с отверката и се оказа разхлабен капака дето държи лагера зад регулатора,и нея я смъкнах и на помпаджия,уж днес ще я правят.Общо-взето от карък на карък.Сменихме маслата на Хърлиманите и те ще опъват каишката,че няма време.Наздраве на бара!
          Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Винаги така противно действа закона на мъката,точно като си на зор.
            При мен в двора втори ден ден спират за вечер едни колеги с аксиони единия с плуг, другия с дисковатор,и те подготвят за рапица, но утре-не днес ще има заварки по диското.
            Аз ора не за рапица,но понеже ако чакам октомври ще заваря Коледа,пък и имам да чистя 40 тона семена пшеница през петкус и да ги обеззаразя,после бой на ангели с металското хпс.Тоя боклук съм на косъм да го смачкам за старо желязо не, че не е такова.
            То като утре ще стане слънчогледа.
            Наздраве Паце!
            Пробвай стелата, ще се изкефиш на наливна бира

Коментар

Събор ,че няма да видя няма, ама след кънчрол фрикиш поведението на Колето иш още повече.
              Ти вземи ми дай наклон кой филм да харесвам и с коя песен да поздравя.Коле като взема да споменавам жена ти и ти тогава моята.
              Оня ден бях на малко бири и такъв спокоен се пуля и нашия ми дрънка ,сега нарочно се наливам на много бири уж за уравновесен баланс на наливните съдове.ала бала
              Пределно ми е ясно, че всеки ще защити старите баровци,както е очевадно, че повече наздраве с Ачо, Вили и Дани няма да си кажем.
              Бара утъня,Гената не влиза вече,Гриша също,Таргата с заветния гардероб.
              Ако аз съм виновен казвайте,тъй или иначе винаги ме е срам да си чета глупостите на другия ден и винаги ми е кеф да чета вас.Регистриран или не все едно.
              Има един традиционен манифест забучен на баровата врата като меню ,знаеш кой първи казва добро утро,знаеш кой кани за обяд и вечер традицията умира, слава Богу.
              Наздраве с бира и лека

Коментар

Добро утро !
                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнение
                  Пределно ми е ясно, че всеки ще защити старите баровци,както е очевадно, че повече наздраве с Ачо, Вили и Дани няма да си кажем.
                  Бара утъня,Гената не влиза вече,Гриша също,Таргата с заветния гардероб.
                  Ако аз съм виновен казвайте,тъй или иначе винаги ме е срам да си чета глупостите на другия ден и винаги ми е кеф да чета вас.Регистриран или не все едно.
                  Има един традиционен манифест забучен на баровата врата като меню ,знаеш кой първи казва добро утро,знаеш кой кани за обяд и вечер традицията умира, слава Богу.
                  Наздраве с бира и лека
                  Абе ти наред ли си бе?
                  Кви стари баровци, кви манифести... Нещо много ти работи фантазията, та си представяш теория на баровата конспирация, чиято цел е да се нашокат репите на по-скорошните баровци.

Да се вземаш в ръце и да идваш на събор, ама не както миналата година-за два часа, че да не вземам по-сериозни мерки...

На кафенце.
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Да Ви светна малко що е Идипасха:

Затвори очи. Чуй сърцето си. И остави нозете сами да те водят. Това шушнат хората от странджанското с. Граматиково, ако изречеш пред тях най-загадъчното име в България. Индипасха. Мнозина дори не подозират за чудното място, до което се стига трудно дори днес. На няколко километра от с. Граматиково в посока Малко Търново местните хора със собствени средства са построили параклис „Св. Богородица”. Точно от храма на Божията майка в местността Крачул тръгва една от пътеките за Индипасха. Осем километра горски път водят до първата указателна табела за тайнственото място. След нея има още 3 км. планинска пътека. Тя води до високо място с импровизирани пейки.След като човек отдъхне на тях и се наслади на гледката, трябва само да погледне надолу. В ниското пред очите му се разкрива светилището. Но изпитанията не свършват. До мистичните скали се стига по почти непреодолима, изключително стръмна пътека. Сякаш боговете подлагат на изпитание тялото, духа и волята на поклонниците, преди да ги пуснат в това целунато от тях място. То сякаш е непорочно, неусещало човешки дъх.
                    Индипасха е тракийско оброчище. Известно е с чудесата си повече от две хилядолетия. Легендата разказва, че тракийските жрици извършвали жертвоприношения на усойно място в самото сърце на Странджа планина и така предсказвали бъдещето. Само посветените знаели пътя до каменното светилище, ориентирали се по изсечените на скалите соларни кръгове. Вярва се, че ручеят, който извира от свещената скала, тече с жива вода.
                    Тя връща зрението на слепите, изправя на крака сакатите, дава рожба на бездетните. Столетия наред светилището е забравено и погребано заедно с неговите жрици. Некой не знае как и кога се е възродило за нов живот. Не е известно и кой го е открил, но легендата гласи, че стар вол е намерил живата вода. След като животното било вече негодно за селския труд, стопанинът му го пуснал на свобода. Нямал сърце да го убие.
                    Сляпото добиче обаче се завърнало след няколко дни. Било прогледнало, а когато пак загубило зрението си, отново изчезнало. Когато се върнало след няколко дни отново било здраво. Това накарало стопанина да тръгне по следите му, за да види какво е това чудо. Тогава видял с очите си вълшебната скала, от която извирало лековитото аязмо. Под него в малко езерце се събирала живата вода. Местните хора твърдят, че водата е най-лековита в неделята след Великден.
                    Скалата на Индипасха се извисява между гъста гора, която не допуска слънчеви лъчи, а цъцрещата вода на аязмото като че ли я няма. Нито звук. Легендата разказва как нощем самодиви в бели премени стъпват на пръсти около спящите поклонници. Близките дървета около свещеното място са осеяни с разноцветни платове – части или цели дрехи, донесени от хора.
                    Вярването гласи, че ако имаш някоя болежка, носиш дреха, кото е била облечена върху болното място, и се излекуваш. Местните твърдят, че наистина това се случва, а безплодието при жените е лечимо само с чифт бельо и глътка лековита вода. До свещеното тракийско оброчище на жриците е скован малък параклис с икони на Света Богородица, където християните палят свещ.

Ето и картинки:

Наздраве с кафенце!
                    Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Румба изби рибата.

Добрутро!
                      The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Добрутро!
                        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                          Румба изби рибата.

Що?
                          Багер, да знаеш, че от заплес аязмото не лекува ....

Вече с трето кафе.
                          Наздраве!
                          Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

Добро утро!

Гледам снощи пак нЕкви драми ..
                            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Добър ден! Отново на второ кафенце, че не мога да се събудя. Хубав и усмихнат работен ден на всички!

Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Обед , бирка , наздраве
                                На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 6 потребители онлайн. 0 потребители и 6 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X