Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Оо и аз ке си сипя един ракий, инак нощес ще въртя километраж до вц-то.

Наздраве
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Ето Вивето ти каза защо пием ракия ...наздраве
      На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Аре наздраве!Много жега и влага тук!
        HONDA DOMINATOR 650
        ОРЕЛ ASTRA
        РСПБЗН-Приморско

Коментар

О морски наздраве ...не знаеш каква жега беше в 10 сутринта в Сандански ...както викаше адашо за поговорката - по гръбо ти лази и у газо ти влази - ПОТ...

Коментар

Наздраве с ракии!
            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:IMG_20140806_194759.jpg
Прегледи:1
Размер:161.8 КБ
ID:5604115
            Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Мани,тая жега ще ни умори!Наздраве!
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Я нещо за разхлаждане , снимката е от 20 юли миналата година Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка1441.jpg
Прегледи:5
Размер:146.4 КБ
ID:5604117 наздраве

Коментар

Ачо, Царево Мичурин ли се явява, бе?
                  А, наздраве!
                  Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Сашо, взимай пример от Пламен. Кви са тия стари снимки на стари салати и стари снегове? Всеки ден - нова.

Тигре, Царево е Мичурин, да.

Наздраве!

Коментар

Лелееее...
                      Като подрастващ съм ходил почти всяко лято там.
                      А са, да не знам как са го прекръстили...

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                        Къ моа 'ги мешате така, неам абер.
                        Пиете бира, после минавате на рикий, после ручате и па на бир.
                        Не мога да пия ракия, щото знам, че винаги завършвам с бира.
                        А пия ли повече от чашка ракия и бира преди и после, на сабале у главата ми са оловни камбани.
                        Имаш нещо неправилно,най-вероятно-шекерлия ракия.Или неправилна(сладка) бира,Шуменско-премиум,Загорка,Арияна все цепоглавни комбинации.Пробвай например следното,100-150мл Пещерска гроздова или Бургас 63(без барел),и полей с 3-4-5 Болярки,Каменици,Пиринско,Шуменско светло(без премиум),сабахлем си свеж като репичка.Наздраве!
                        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение
                          Сашо, взимай пример от Пламен. Кви са тия стари снимки на стари салати и стари снегове? Всеки ден - нова.

Тигре, Царево е Мичурин, да.

Наздраве!
                          Тая година снеговете са много малко Натиснете снимката за да я уголемите

Име:Снимка0067.jpg
Прегледи:1
Размер:68.9 КБ
ID:5604118 това е на 2600 м над седемте рилски езера. Наздраве

Коментар

Малко е мит това, че ракията от захар парви да те боли глава. Не малко, а много всъщност. Това си е плод на модната гъзария всичко да е еко и био.
                            С брата сме изпили сигурно над тон ракия от захар, като в последните 6-7 години си правим само от захар-това когато няма друг материал. Ама и да има-разни джанки и кайсии-без захар не помня да сме правили материал. Даже и в джибрите слагам, за повече рандеман.

И от много години не помня да ме е боляла глава. Е, ако съм пил нормално количество де. Когато се олея-случвало се е да ме боли, ама за час, най-много два.
                            Та си зависи от количеството, организма и може би от други фактори, но не и от това дали дрождите са плюскали захар от цвекло или тръстика, или от грозде и кайсии.

Току-що видях, че съм написал глупост... Това за единия тон ракия.
                            Разбира се, че не е тон. Много повече е! Откакто съм започнал да пия редовно ракия-някъде в средата на 90-те, всяка вечер си дръпвам по 100-150 грама. Брата и той нещо подобно. Та всеки може да сметне колко тона са това. При това не помня да сме варили материал в който е нямало захар. Може би веднъж-дваж, в най-бедните години...

Наздраве с ракия от захар и таратор.
                            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                              ............

И от много години не помня да ме е боляла глава. .
                              То празно не боли бе, Коле. Ти не ставаш за пример. Мен как ме боля след гостито на сватовете, първо разни бири, после ракий, после не помня....

Наздраве!

Коментар

Първоначално публикуван от petroffbg Преглед на мнение
                                Имаш нещо неправилно,най-вероятно-шекерлия ракия.Или неправилна(сладка) бира,Шуменско-премиум,Загорка,Арияна все цепоглавни комбинации.Пробвай например следното,100-150мл Пещерска гроздова или Бургас 63(без барел),и полей с 3-4-5 Болярки,Каменици,Пиринско,Шуменско светло(без премиум),сабахлем си свеж като репичка.Наздраве!

ЕГН-то , Пламенееее!
                                Не пия такива бири, а ракийката си е екстра.
                                Ама тия жеги много ме морят.

А, наздраве!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 10 потребители онлайн. 0 потребители и 10 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X