Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеЯсно, гние и смърди на риба. Що е то?
Наздраве!
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Пробвах да ви прочета, ама много ви е голяма глътката нещо
Да се включа и аз накрая на купона с една биричкаживи и здрави да сте ми и тука двамцата
Наздраве!Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеМасторбиши!
..
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеЩе ти се. И въпреки, че за последната година "Масторбишито" е минало повече километри, отколкото Орела за 10 г. пак ще го надживей. И ще обере купите на дамския траял. Да живей ЖУВ рейсинг!
Наздраве!
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеИ аз няма да Ви говоря тогава.
Наздраве!
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениене мо е ме ядосаш!
Наздраве.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
На сичкото рожденник каквото си пожелаят по по най.
Да ви се оплача: личнио дофтур ма натика у болница- за последно бях преди трийсе годин.
Сега се опитват да ме умОрят всячески-турнале са ми разни маркучета с адвокати, май абокати беше,
карат ме да дишам кислород, бият ми 'нжексиони отзаде
и най важното- не ми дават да потребявам алкохол, освем под формата на памуче преди жекцията.
И цигар не дават.
Та потребявайте и вместо мене.. .
наздраве ви телефонско.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеИ помня всички, които не ми изпратиха подаръци....
Значи остава да помни 4 999 999 995 човека. Някак нереално ми се струва. Аз пробвах-изброих ги до 27 милиона, и малко отгоре, ама две седмици без сън ме отказаха... То са още над 4 милиарда...
Така,ч е недей да ни плашиш. По-добре вземи мерки да почерпиш тези които познавашИма ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 35 потребители онлайн. 0 потребители и 35 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар