Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Тук май ще го издуха и ще се кротне.

Наздраве!
    The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Аз междувременно си изпих и бирата, та ще ви оставям.
      Наздраве на оставащите да пият.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Тайгър, Тенк Ю!

Наздраве!
        Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Те тука вали,не знам къде е у шопландия ма вали!Наздраве!http://kamerite.bg/camera/view/2/бул..._campaign=home
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Така де. На жълтите павета вали, а каде ората садат градини, нема.
            Наздраве!
            И аз си допивам и лягам.
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Бум, тряс, дуф, дъжд из ведро и всичко баш за посрещането на Паджерото и претоварването на багажа. Наздраве от мократа кокошка.
              The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Добър вечер на бара!

Коле като почнеш да жънеш си дай проба за анализ на зърното за хектолитър, глутени и други, и понеже знам, че си сял добри семена, вярвам, че ще имаш добри показатели- съответно по добра цена.
                Цените на зърно се диктуват от Украйна като най- голям производител и износител за Европа,но с тия проблеми които имат вярвам ще хванем по добра цена.
                Като стане въпрос за продаване на пшеница, царевица или слънчоглед е все едно играеш тото с собствения си труд и стока.
                Налягали посеви, трудна година и прекупвачите почват да търсят под вола теле, мамицата им. Ако 150 дкара се жънат за ден при права пшеница сега ще ги жъна за три дена,ами това гориво да не ми е манна небесна,благодарско поне за валчърите.По рано от тази неделя не виждам шанс да вляза,мисля какви ли не схеми ,да ожъна това което не е налягало първо, докато не е запраскал друг дъжд, пък другото после.
                Морския балчишки вътър тук не дава да се почне по рано от 11 ,12 на обяд и вечер до 20 часа ,овлажнява за секунди и ножа почва да дъвче и вършачката се зори.

Ей ,все се бия през устата като дрънкам за земеделие и пак.Всъщност не вярвам да изглежда толкова зле отстрани,та нали ние с Колето и Пацето сме малцината от тия които ви правим хляба.
                Наздраве с бира и за ония които правят бирата!

Коментар

Такааа!
                  С Тихич-а се разбрахме за размера на надницата. Е, как нЕма се разбЕрем, кой в наши дни бЕга от дваесе лева на ден плюс храна (мусака от тази на комшийката му), пиенье (от инсталацията в мазата му) и спанье (нЕма да уточнявам кой с кого, как и защо). Всичките тези екстри срещу това да врътна нЕкое друго кръгче с комбайн, фадрома и ... имаше още нещо ма го забра'их. А! Както и да откажа цигарите.

Мда. Тази седмица се очертава интересна...

Наздраве!
                  Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Дойде време да кажа
                    наздраве!
                    Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Гледай как се изметна, нали говорхме за 200 лева надник.
                      С тебе Гриша честно ме е страх братле да жънем, щото те знам колко си нормален и как ще си паснем ,освен в Гинес да влезем за най малко изпити бири друго няма да направим.
                      Наздраве!
                      Специално наздраве и на Божич!

п.п.Ако си сериозен Гриша, ще те чакам.
                      С уговорката от сега, не повече от кег на ден.
                      Последно редактирано от тихич; 30-06-14, 23:28.

Коментар

Да,бе! Взели са ти акъла тия мишоци
                        Я за 200лв. надник - нЕма да се събудиМ, бре. Трай си, че да вдигна на дваесе на час

Наздраве!
                        Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

За кво се цаните бре? Туй зъболекарски надници ли са?
                          Наздраве за гущерите от Алгерия. Тия ше ме направят тоталния карък сред оракулите.
                          Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.

Коментар

Аз си плюх в пазвата, че няма да гледам ,но не се стърпях за Нигерия-Франция,много бях за нигерийците ама уви, петлите надвиха орлите.
                            Наздраве с бира!

Коментар

Айде още един сат, ма повече нема да пия!
                              Наздраве!
                              Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
                                Да,бе! Взели са ти акъла тия мишоци
                                Наздраве!
                                Слушай покрай паспала в гъзягата и яки моменти ще има, ей го Румбата набора балчишки е на 18 километра и Радича Гадев е там,няма грам да съжаляваш и Таргата ще дойде вярвам да удари три.
                                Ама за тоя мощен надник си иска и мощна гъзяга,или почивка на телескопичния и вдигай 5 метра нагоре бай Грегъри с лопатата 1000тона зърно отделно 40 за семена.
                                Стига стрескавици и стресници- което е пак чудно и интересно как наричат стресницата в различните области и общини на малка България.
                                В Съединение стресница е пуперче.....
                                Наздраве с бира от вчера!

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 8 потребители онлайн. 0 потребители и 8 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X