От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Абе, да са ви живи и здрави!
Наздраве!
					Абе, да са ви живи и здрави!
Наздраве!

 Знам че Лудогорец са по-добри!
Знам че Лудогорец са по-добри!

 
							
						 
							
						
 ,наздраве!
,наздраве!
							
						
 Добре! Слагам бисквитите с овесените ядки в робота – меля меля, слагам  маслото и те остават абсолютно сухи.. Нищо - викам си - такава е  рецептата. Продължаваме! „Вземете изчистените ягоди и ги ПЮРИРАЙТЕ  с  пасатор..” Пасатор – включен, ягоди – изчистени! 3-2-1-старт! Пляс  ягодовото пюре от пасатора право в очите ми! Е, не - викам си, поприкрих  тази касапница, случваща се в купата, и ръката ми се обля в  ягодово-кървави пръски от „пюрирани работи”. Доообре. Продължавам!  „Разбийте крема-сиренето и захарта с миксер.” Няма проблеми! Започвам и  част от „крема-сиренето” се озовава от бъркалката на миксера право на  абсорбатора! Гасиму! „Смесете ягодовото пюре с летящото крема-сирене.”  Готово, бе, тва беше лесноооо!  „Накиснете желатина в МАЛКО (колко) вода  и го разтопете на водна баня, след което го оставете да изстине и го  добавете към сместа”. Дообре! Накиснах, втвърди се, разтопих на водна  баня и тъкмо да го добавя „към сместа” и този желатин нек'си се гипсира!  Опитах от едната лъжица да го изчегъртам с друга, после от другата с  един пръст, после от първата с друг пръст и накрая имах два пръста от  две ръце залепнали за две лъжици – за всеки по една! ОМГ! Отначало –  „разтопете желатина на водна баня!” ДОБРЕ! Разтопих го! Пак! „Изсипете  сместа върху онова с бисквитите и оставете в хладилник за няколко часа,  най-добре за цяла нощ.” Избирам за цяла нощ! Кухнята е погром. Желатин  имам в косата И в канала на мивката, ягодово пюре – по блузата и  дънките! А утре, след като стегне евентуално, ще се наложи да „разбия  заквасената сметана с ваниловата захар” …. Прекалено опасно звучи, но аз  ще го довърша този чийзкейк или той ще довърши мен!
   Добре! Слагам бисквитите с овесените ядки в робота – меля меля, слагам  маслото и те остават абсолютно сухи.. Нищо - викам си - такава е  рецептата. Продължаваме! „Вземете изчистените ягоди и ги ПЮРИРАЙТЕ  с  пасатор..” Пасатор – включен, ягоди – изчистени! 3-2-1-старт! Пляс  ягодовото пюре от пасатора право в очите ми! Е, не - викам си, поприкрих  тази касапница, случваща се в купата, и ръката ми се обля в  ягодово-кървави пръски от „пюрирани работи”. Доообре. Продължавам!  „Разбийте крема-сиренето и захарта с миксер.” Няма проблеми! Започвам и  част от „крема-сиренето” се озовава от бъркалката на миксера право на  абсорбатора! Гасиму! „Смесете ягодовото пюре с летящото крема-сирене.”  Готово, бе, тва беше лесноооо!  „Накиснете желатина в МАЛКО (колко) вода  и го разтопете на водна баня, след което го оставете да изстине и го  добавете към сместа”. Дообре! Накиснах, втвърди се, разтопих на водна  баня и тъкмо да го добавя „към сместа” и този желатин нек'си се гипсира!  Опитах от едната лъжица да го изчегъртам с друга, после от другата с  един пръст, после от първата с друг пръст и накрая имах два пръста от  две ръце залепнали за две лъжици – за всеки по една! ОМГ! Отначало –  „разтопете желатина на водна баня!” ДОБРЕ! Разтопих го! Пак! „Изсипете  сместа върху онова с бисквитите и оставете в хладилник за няколко часа,  най-добре за цяла нощ.” Избирам за цяла нощ! Кухнята е погром. Желатин  имам в косата И в канала на мивката, ягодово пюре – по блузата и  дънките! А утре, след като стегне евентуално, ще се наложи да „разбия  заквасената сметана с ваниловата захар” …. Прекалено опасно звучи, но аз  ще го довърша този чийзкейк или той ще довърши мен!
							
						


Тук са 177 потребители онлайн. 0 потребители и 177 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар