Виви, сватът го нЕма. С Жоро не знам какви са ги мъдрили, но си е притеснително - Гриша да откаже шкембе!!!! Жорка, обяснение да имаш?!
Имам, ако е изпълнил препоръките Ми. Ама, знам ли....
Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
-----------------------------------------------
Питието определя съзнанието....
----------------------------------------------- 0887770735
С интерес научих, че маслото в диференциалите се загрявало до няколкостотин градуса
Интересно е и при тракторите, където крайните редуктори нагнетяват изпаренията на маслото от натоварването и ако отвориш пробката за доливане под 3 часа става баня.
Така едно младо момче ,механик от Ню Холанд тръгна да развива пробката на трактора ми за ремонт и не сварих да викам: Недей!
Изми си очите добре, но маслото не беше горещо, вярвам че няма да повтори.
Наздраве!
Кво, кво?..
Най- много след час-два Григор да цъфне на вратата с една блондинка, приятно весел и разчорлен, и да смигне на Ива-айде да правим тройка...
Малко крайно, ама като го познава джедая-няма да се учудя на такъв акъл.
крайните редуктори нагнетяват изпаренията на маслото от натоварването
Там няма ли някакъв отдушник бе? Не е нормално сериозна фирма да не знае за проблема, и да не се погрижи за решаването му. Вярно, че на въртяща се част е трудно да се сложи отдушник, но големите фирми си имат и скрити козове за решаване на гадни проблеми...
Аз даже го измислих в главата си как да се сложи отдушник, който няма да пуска масло навън, а ще пуска газовете под налягане.
Ама мисля да го патентовам, затова няма да го кажа
Коментар