Гени еваларка братле!
Отивам да си припека филийки и ще се върна няколко поста назад ,барем да намажа от къдежа
Да се ева в грозния боклук.......и гладен
Наздраве с винце.
Сладко е на видео или на картинка
Мале като фермер мераклия кравар колко съм ги морил и яздил и що говна съм изринал без да споменавам кравешките .........
Последния кеф беше с Кукла арденка тежковоз и Улита чистокръвен ресак руски
Това беше преди 20 години но винаги обичах да ги изкарвам на вън да подивеят
Яздех си Куклето без седло зграбчил гривата й но тя си беше трътла или тръцла и Улита се заигра и ме прасна в десния крак на майтап с няколко шева после дето сам си ги искарах
И Улита съм яздел и кавалерийско седло си намерих от първата световна още го пазя но тия години няма да се върнат всичко отиде по дяволите с мерака за животновъдство а това ми беше в душата
Сега пак работя с коне но желязото не може да замести тръпката или новия инвентар дори шибания джи пи ес
Заминаха си едни детски младежки добри години
истински години
Наздраве!съжалявам но не ибавам препинателните ибавам само това което съм изживял истински
Хайде истинско Наздраве
Това бяха безгрижните години с кетап за изскуствен осеменител колкото и да тежаха балите с фий и овес после всичко се обърка с земеделие и растителна защита
Така или иначе това си е живота всяка година по различен начин за всеки но еднакво весел и еднакво смотан
Вдигам чашка напълно иносент уж и се въртим на яка въртележка
Заклех се да казвам само наздраве когато не пия
Баси сбогуването
чирио
Последно редактирано от тихич; 03-01-14, 04:29.
Причина: get lost
Коментар