Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
Последно редактирано от коко келеша; 15-01-14, 11:44.Чужбина - това е митът за задгробния живот. Който попадне там, не се връща.
Из "Златния телец"
Коментар
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеКартофи по ловджийски ....
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Сложих малкия в кошарата ма то не ще да спи....почвам да се чудя на кого прилича.....а не не бързайте не е на мен
Ако приличаше на мен щеше да е заспал отдавна, щото аз като съм изкъпаничка, нахраненичка и веднага ме хваща тежката форма на вивацеята......че и янатче май ще да е,....ма нали си е нащо, най и по по най ще да е.
та Наздраве ви с второ кафе за да педодвратя вивацеята в зародиш, че първите признаци вече ги имам.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Те хората забраниха лова на диви СвинИ,че почна размножителният периьод - вии кво ловувате незнамкат не са свинИ поне некой глиган фанете....
Туй Бар ли е или ловна хижа....Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеСпоко, кака, тука диви свини няма.Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 19 потребители онлайн. 0 потребители и 19 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар