Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Гена, кой туй нящо бре? Я раздуй малко.Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеАз пък съм на те тоя експеримент! Уйде сичкуту вино след две ракии..
[ATTACH=CONFIG]666156[/ATTACH]
Наздраве!
Лельо, нали знаеш, че пиянките само говорат без да слушат другитеПървоначално публикуван от Доби Преглед на мнениеНяма ва наздрависвам ич не ма читети значи
Ае....
НаздравеRAV 4
F650GS
Коментар
-
Нищо сложно, Дедо Попе! Гъби с кашкавалТ, масло, чесънТ и мерудия...Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеГена, кой туй нящо бре? Я раздуй малко.
Наздраве
Наздраве!
Коментар
-
Ех, Саше ... къде ме върна!Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
Навремето, когато си слушах King Diamond, Bathory, Metallica .... батко ми пускаше Marillion.
Първоначално не ги харесвах, но с времето започнах. Пусках си батковите касетки и ги слушах, когато го нямаше - беше ме срам ... и така докато не ме хванна един ден
Поздравче и от мен, с една от любимите ми
.... и наздраве
Наздраве Добииии 
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
-
Сит съм братле, и гладен да ме изкорми ще се наяде, но с това от поста - нищо не връщам ...Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеАз пък съм на те тоя експеримент! Уйде сичкуту вино след две ракии..
Наздраве!
Захвърлих вино и всичко, баси тептейшъна ,сега жив ли съм или Гената готви за да ме върне от оня свят?
Еваларка Гени!
Признал съм те, за съблазнител на гладни души
.
Наздраве !
Коментар
-
Все нещо трябва да се съблазнява, на тея години по-добре от нищо.Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнение...Признал съм те, за съблазнител на гладни души
.
...
Наздраве, сипах си една чаша пелинче, пък кото ще да стане.The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Ми няма да е говеда-рска яПървоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеХехехехе, чорбарска напитка
Аз си изпивам винцето и си сипвам едно виски 
Наздраве
Наздраве!
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Не успях да отговоря правилно, но поне правилно ще си бръкна в устата за още място .Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеАз пък съм на те тоя експеримент! Уйде сичкуту вино след две ракии..
Наздраве!
Братле добър си, да те ева както казва набора!
Наздраве
Коментар
-
Я ли бре,никогъш!Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеАчооооо, да не си се преселил в Клъбът Му бре
Наздраве
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Преиба ми се ай пода и музика с години събирана изветря за секунда в ай чуна от там и ръгливия ай под изветря в земята, даже броих до 20 .
Това ми е за втори път, за трети път надали.....
Душата ми се къса като пиша без печат-музика, но си трая и може би хиляда пъти повече ще викам........... наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 3 потребители онлайн. 0 потребители и 3 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар