Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Първоначално публикуван от Румен Петров - RFF Преглед на мнение

Ачо, поне пликчитата си остави бре, недей пресича ряката по "афтобиография"!

Наздраве!
    Aaaa,кой ще ме види бре!То затова и нямаше клипНаздраве и приятен обяд на всички!
    HONDA DOMINATOR 650
    ОРЕЛ ASTRA
    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
      Рано, късно, това е положението.

Наздраве!
      Нали,и аз тъй викам,Виве как е при вас бре?По новините казват че бая дъжд ви чака!Ее наздраве!
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Ми чакаме го, засега е слънчево и топло.

Наздраве!
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Dimitar.Dimitrov Преглед на мнение
          Още е рано, за Наздраве, но вечерта определено с това ще заръшва!
          ТУКА ЗА НИЩО НЕ Е РАНО,най-вече за пиенЬееее!

Наздраве!
          HONDA DOMINATOR 650
          ОРЕЛ ASTRA
          РСПБЗН-Приморско

Коментар

Ми чакаме го, засега е слънчево и топло.

Наздраве!
            Гръмотевици много,зареждай телефона че пак няма да има токНаздраве!
            HONDA DOMINATOR 650
            ОРЕЛ ASTRA
            РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              И аз се излюпих.

Добро утро.
              Ще ти стане навик,я вземи ТУРЯЙ ред,аааа!Наздраве!
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                ТУКА ЗА НИЩО НЕ Е РАНО,най-вече за пиенЬееее!

Наздраве!
                хаха
                Начинаещ съм,че да пия от събахленка... но който пие, На Здраве.
                Аз се присъединивям, вечерта!

Коментар

.............. ... Та затуй вече на такова, дето не е поне тон и половина железо, не се качвам. ................ ......
                  Наборче ... одъртяла си .... то аз, не че не съм, ама още не ми е дошъл акъла. А и .... няма и да дойде .... май ...

Наздраве с биричка!
                  Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "

Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."

Коментар

хаха
                    Начинаещ съм,че да пия от събахленка... но който пие, Наздраве.
                    Аз се присъединивям, вечерта!

Оправяй правописа че има тука един даскал от Шумен много смъмря за тези неща!А относно пиенето,с добри приятели които сами всичките от Бар "Наздраве"мога да пия денонощно,а е наздраве!
                    HONDA DOMINATOR 650
                    ОРЕЛ ASTRA
                    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Оправяй правописа че има тука един даскал от Шумен много смъмря за тези неща!А относно пиенето,с добри приятели които сами всичките от Бар "Наздраве"мога да пия денонощно,а е наздраве!
                      Оооо, до колкото аз знам от моите преподаватели... Не се пише - Наздраве, а На Здраве....
                      Май е време, да си отворя една студена Астикааааааааааааааа

Коментар

Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнение
                        Наборче ... одъртяла си .... то аз, не че не съм, ама още не ми е дошъл акъла. А и .... няма и да дойде .... май ...

Наздраве с биричка!
                        Румчоо, то да е ме..ис(като на жените)- да то дойде, бе! Ми то акъл- от де да дойде кат' го нема у магазиня?

А наздраве с едно малко бирче.
                        Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Вероятно не си слушал в училище, или си бил в помощно такова.
                          "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
                            Вероятно не си слушал в училище, или си бил в помощно такова.
                            Хаха, бях в помощно. Сега се сетих!
                            Ето какъв бил принципа....
                            • Когато представлява междуметие за изразяване на благопожелание, се пише слято – наздраве.

Честит рожден ден и наздраве от мен!
                              Да са живи и здрави младоженците! Наздраве!
                            • Когато представлява съчетание от предлог и съществително име, се пише разделно – на здраве.

Физическата активност е източник на здраве и дълголетие.
                              Правото на здраве е човешко право и подлежи на защита, ако бъде нарушено.

Забележка: В източниците е фиксирано само изписването на междуметието наздраве.
                            Е, вече ще знам, да Ви казвам, само НАЗДРАВЕ!

Коментар

хаха
                              Начинаещ съм,че да пия от сАбахленка... но който пие, На Здраве.
                              Аз се присъединЯвАм, вечерта!
                              Оооо, до колкото аз знам от моите преподаватели... Не се пише - Наздраве, а На Здраве....
                              Май е време, да си отворя една студена Астикааааааааааааааа
                              наздра̀ве

Думата наздраве е изписана правилно.
                              Мите, справка- тук в онлайн речника

На руски може и да е "На здоровье", ама на български- не баш. Пък и бара си е "НАЗДРАВЕ".

Наздраве!
                              Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Да,да, вече ще знам, извинявам се. Ще почерпя...

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 15 потребители онлайн. 0 потребители и 15 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X