Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3

Днес спах до 10.
    Ама нали е неделя, а и от вчерашния ден бях доста уморен, та си позволих.
    Вече съм на кафенце, и ще започвам да къртя мазилката на терасите, ще се маже и боядисва.
    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Ей, малката беля - Пресиян (всъщност не е беля, а бедствие) днес става на "четиЛи" годинки. Сипвайте си по едно за негово здраве и да слуша баща си, а не майка си
      Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
        Ей, малката беля - Пресиян (всъщност не е беля, а бедствие) днес става на "четиЛи" годинки. Сипвайте си по едно за негово здраве и да слуша баща си, а не майка си
        Гриша, да ви е живо и здраво, и много да го слушате!
        Опс, да ви слуша!
        Наздраве!
        Р.П.(RFF) 0898677590
        Пътна помощ
        ДЕНОНОЩНО

Коментар

Жив и здрав да е малката беля и много да го слушат мама, тати и бате!
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Жив и здрав да е и много да го слушате!
            0осем9осем7шест0осем7едно
            Миро

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
              Днес спах до 10.
              Ама нали е неделя, а и от вчерашния ден бях доста уморен, та си позволих.
              Вече съм на кафенце, и ще започвам да къртя мазилката на терасите, ще се маже и боядисва.
              Бебетата спят по-малко от теб бре,и аз се хванах да обърна един прозорец.Който смених преди седмица сега чакам да дръпне гипс-сатена,даден ми за чист гипс!Натиснете снимката за да я уголемите

Име:DSC02369.jpg
Прегледи:1
Размер:60.5 КБ
ID:5490927Наздраве!
              HONDA DOMINATOR 650
              ОРЕЛ ASTRA
              РСПБЗН-Приморско

Коментар

Жив и здрав да е и много успехи в живота,наздраве за негово и ваше здраве!
                HONDA DOMINATOR 650
                ОРЕЛ ASTRA
                РСПБЗН-Приморско

Коментар

Да ви е Здрав и все такъв, хубав,усмихнат,прекрасен и бедствие....и да расте и ви радва...целувки
                  Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Честито на малкото бедствие. Като порасне да стане голямо

Ачо, не се заяждам, въпроса съм го задавал и на други хора, но все ми е било интересно-какво аджеба се "обръща" на прозорците?
                    Според мен е измазване, затваряне, докарване в приличен вид на новия прозорец, но няма нищо обърнато?:
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Добър ден! Ние имаме забавление няколко дни.

Имаме бебе. Отивам да се гледаме.

ПП: Гриша, Иве, да ви е жив и здрав. Много да ви радва и да е щастлив!
                      Женя Вълчанова 0888272565

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                        Честито на малкото бедствие. Като порасне да стане голямо

Ачо, не се заяждам, въпроса съм го задавал и на други хора, но все ми е било интересно-какво аджеба се "обръща" на прозорците?
                        Според мен е измазване, затваряне, докарване в приличен вид на новия прозорец, но няма нищо обърнато?:
                        Знам че не се заяждаш бре,ми така му казваме тука по наши край и аз не знам защоЗнам че не звучи логично,ама така.Като кажеш "обръщане" на прозорец всеки тук из Сикията ще се сети за какво му говориш.Ае наздраве,бягам да покарам малко мотора и ще отида до една друга кула като онази от снимката,да видя дали е готова
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Гриша, да ви е жив и здрав! Само радост да ви носи! ... и разбира се много да го слушкате!

Аз отивам да посрещам моята мома - беше 3 дни във Велико Търново, да ми разказва това-онова
                          Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...

Коментар

Добрутро де!
                            На всички малки бели и на големите им белИ-бащи и майки честито и здраве. На бебегледачите тоже.
                            Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение
                            Не съм , Румба. Бях се наканих да ходя на Козлодуй, ама сутринта се изля един дъжд, та стигнах само до Монтата, а после седнах до една ракийка и.... така до преди час... Обаче ги слушам от там...
                            Наздраве!
                            Кооольооо, тука има още един за поучения и наставления как се пише, бре.
                            Назкайве.

П.П. Абе д ави попипа, опс, попитам нещо:
                            и на вазе ли ви се губи чичо Гугльо? От 2 деня се товари зор .ком, а .бг хептен го нема в моя кумпиутар.
                            Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Между 1-вата и вторта ръка на боядисването на таваните да ви рекна наздраве с една биричка и едно сAламче
                              Последно редактирано от FREEFLYER; 09-06-13, 14:07. Причина: салама е важен
                              RAV 4
                              F650GS

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
                                Между 1-вата и вторта ръка на боядисването на таваните да ви рекна наздраве с една биричка и едно сламче
                                Дедо Попе, немой я пий таа бира со сламче- ке се напийеш бръже.
                                Назкайве.
                                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 26 потребители онлайн. 0 потребители и 26 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X