Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеКато че е гарга, да е рошава, 'зийшли
Сезонята го позволява, да не казвам налага.
Не е некъф кучешки студ, ама си е бакро.
Наздраве, Живко, Виве, адаш, бат'Жоре.....
сите, та да не 'зброявам!На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнениеНаш Колчо, кат каже, че е прав, значи е прав и не мое се спори с него
Ако не съм прав-не споря.
Айде наздраве с ракийка, трушийка, и сланинка на жар.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеЕ то ако и Кольо не дразним, ко ше праим?
Наздраве!...
Айде наздраве.
А правилността на акъла е по преценка.
МояИма ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от georgipetkov64 Преглед на мнениеНаздраве на всички, и не дразнете Кольо.
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТова е защото съм прав.
Ако не съм прав-не споряНаздраве банда.
За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеТова е защото съм прав.
Ако не съм прав-не споря.
Айде наздраве с ракийка, трушийка, и сланинка на жар..
Наздраве!
Не съм се вясвал насам скоро, ама бях малко на разболяване, не че съм се оправил, но съм по-добре.Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
Или на пръстите, които са пуснали това изчадие адово като поздрав, щото в устата не е хигиенично
А кога е бил последния път-ми то няма такъв случай изобщо, а ти питаш за последен...
Раде, офертата за Лозево, или село Могила си стои. Ама ти ще сменяш гумите.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеБакро е студено на тъмнозелен език, адаш.
А, наздраве!
Бахър е същото.На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеНаздраве от офиса!На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеПУ, да ти сЕра в устата да ти сЕра...
Или на пръстите, които са пуснали това изчадие адово като поздрав, щото в устата не е хигиенично
А кога е бил последния път-ми то няма такъв случай изобщо, а ти питаш за последен...
Раде, офертата за Лозево, или село Могила си стои. Ама ти ще сменяш гумите.. Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 96 потребители онлайн. 0 потребители и 96 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар