Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Страхотни са Саше, благодаря.
Нали Чаро и Мехата ми бяха "квартиранти" за състезанието-надонесоха с тях сума ти мезета и пиенета. Та Чаро объркал, и вместо кайзер пастърма взел сланина. И сега като я видях, и като знам, че имам хубава жар в печката-решението дойде от само себе си.
Та наздраве с ракийка, кисело зеле и сланинка на жар.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнениеЩо Вивето я няма?
Да се е загубила?
Да се е запила?
Да се е зае...
...
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение...И специално за Вива...
[ATTACH=CONFIG]760479[/ATTACH]
Първоначално публикуван от Veni1 Преглед на мнение... това с трите ръце и четирите крака е Вивето, нали...
Наздраве, другарчета!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от коко келеша Преглед на мнениеСипах си! Червено, мерло, за съжаление пак реколта 2013! Таа партида от 2012 я скриха ноо бързо, тяаната м@@ка !
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеНали Чаро и Мехата ми бяха "квартиранти" за състезанието-надонесоха с тях сума ти мезета и пиенета. Та Чаро объркал, и вместо кайзер пастърма взел сланина. И сега като я видях, и като знам, че имам хубава жар в печката-решението дойде от само себе си.
Та наздраве с ракийка, кисело зеле и сланинка на жар.
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеИ трите Вени, и трите.
Не съм се съмнявал, че ще грабнеш най-доброто от момента. То тоя живот е за това, де..
Наздраве..
Много вкусно ми стана, аре пак - наздраве!!!
Коментар
-
Айде и от мен Наздраве!На ракийка със картофена салатка.Много съм доволен,преди малко ми пристигна агрегата за ток,утре му предстоят тестове.Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеНикой не пие тази вечер.
ДА не сте уморени от снощи?
Аз клъцнах една салатка и си сипАх една ракийка.
НАздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнение.... ... и се размазах по дивана.
НАздраве!
Ачо и за теб вАжи ...Кольо "Дупетата вървят и с мастика... "
Ясен Супер Модератор: "Абе при мене как не увисва?" "хм, представих си Багера по бельо."
Коментар
-
Първоначално публикуван от CarTest™ Преглед на мнениеВиве ... какво ти е агрегатното състояние?
...
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Здравейте и то мен!
След като използвах напълно ползотворно почивните дни - в приятна компания с прекрасни хора, ето ме отново тук!
Вили, направо ми потекоха лигите - недей така аз съм стар човек пощади ме, ще вземе да ми спре сърцето от тая красота и вкусотия!
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеДобра вечер! До сега бях у наще на годишнина от сватбата им - 34 Сготвих им това:
[ATTACH=CONFIG]760691[/ATTACH]
Хапнахме, пийнахме и така
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 48 потребители онлайн. 0 потребители и 48 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар