Наздраве, Фани! Вили, един ден почивен да имаш, го убиваш в джиткане насам-натам
Да ти имам и почивката.
Наздраве на всички!
Няма как - следващата събота сме на сватба във Варна. Имах само рокля, ни обувки, ни чанта ни нищо. Днес ходихме на обяд в Руут 80 да съставим стратегия и да изпием по някоя бира и после юруш за обувки и аксесоари, че време не остана. Добре поне, че малката е при баща ми.
В следствие на това у нас риба нЕма Пека един чийзкейк, че утре сме на годишнина от сватбата на наще. Ще мезим кифтаци с бира днес
Наздраве, Тайгър! Наздраве на всички!
Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Мале, мале 3003 страници сте изпили вече...браво!
Наздраве на всички, радвам се че ви виждам готини, все така да сме!
@ Аче, тук съм си (в Пловдив де), но нещо не ми стига времето да влизам и чета, ела пък да пиша тука... Нооо, сега, зимата може и да поправя този пропуск
Якоо...
Коле, това с трите ръце и четирите крака е Вивето, нали - познах я веднага по усмивката!!!!
Не е бе, това е Чаро, нарочно ме накара да му нарисувам шкембето... Подканя Мехата да дава газ. Не, че онзи има нужда де, двигателя често е на прекъсвач...
Мале, мале 3003 страници сте изпили вече...браво!
Наздраве на всички, радвам се че ви виждам готини, все така да сме!
@ Аче, тук съм си (в Пловдив де), но нещо не ми стига времето да влизам и чета, ела пък да пиша тука... Нооо, сега, зимата може и да поправя този пропуск
Коментар