Митре, има да чегърташ, докато махнеш тва черното от хубавия тиган...
Една възрастна жена отишла при дъщеря си на гости,вечерта я хока:
-Как може да се занемариш толкова?всичи тенджери и тигани черни...Цял ден търках,що тел и пясък замина.
Ама ги изчистих!!!
Като не му върви на човек. От известно време се оглеждам за изгодна Киа Спортидж, истинското търсене започва другата седмица когато брата се върне и върне парите дето има да дава на баща ми.
Днес сутринта гледам една нова обява за една Киа с правилния двигател, климатик, ГИ, лифт, нови големи МТ-а, обслужена със сменени всички масла за 3500лв.. Викам си прибирам се и звъня и утре отивам да я капарирам. Прибрах се, обадих се иии някой ме изпреварил. Продължавам да дебна нещо да изскочи. Наздраве!
Citroen C-Crosser 2.4 бензин ръчка 2009г.
Телефон - в профила!
Следобедно кафенце.
Издискувах веднъж нивата, и чакам да идат да я наторят, та да обработя втори път, и после сеитба.
Дебел плешив-онзи ден Тишо ми каза по телефона, че бил говорил с теб, и всичко било уредено. Поне с такова впечатление останах де.
Ама и да не е в Балчик, и в Пейна да е, или където на друго място, давайте да правим организацията, че ми се сбира.
С Тишо, говорихме общи приказки и нищо конкретно! Спомена, че Гриша има вариант да идва към Шумен и стана на въпрос да се съберем, ако има свободно време! Много са неизвестните, не сме говорили с Гришата, дали изобщо ще идва, дали ще има свободно време и, и, и, и т.н.
Като не му върви на човек. От известно време се оглеждам за изгодна Киа Спортидж, истинското търсене започва другата седмица когато брата се върне и върне парите дето има да дава на баща ми.
Днес сутринта гледам една нова обява за една Киа с правилния двигател, климатик, ГИ, лифт, нови големи МТ-а, обслужена със сменени всички масла за 3500лв.. Викам си прибирам се и звъня и утре отивам да я капарирам. Прибрах се, обадих се иии някой ме изпреварил. Продължавам да дебна нещо да изскочи. Наздраве!
Не бързай Ванка , ще я намериш и твоята . Наздраве
Коментар