Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
А Добар ден! Тука сутринта имаше оказион за дрехи втора употреба, след нощесния вятър. Всичко беше по двора. Бански, кърпи, потници, гащи... Като намериш нещо, не е важно дали е твое. Важното е да ти става по размер. Аз намерих един бански, дето малко прилича на моя, а и ми е тамън. Бях забърсал и един цял, че ми хареса цвета, ама една леля се засили пуфтейки срещу мене с такава скорост, че и парите си щях да и дам....
Ай наздраве!
Коментар
-
Добро и от мен....
Всички отидоха на църква да запалят свещица, а аз с малката бебка на кафенце и бебешко озвучаване.Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Ае, наздраве и от мен.
Днес дъщерята ме изюрка да ѝ купя октопод. Някви идеи какво се прави с тоя плужек? Ъ-ъ-ъ-ъ, за готвене става дума, не за домашен любимец.Прави каквото щеш, ама да стане както трябва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеНаздраве на биричка.
[ATTACH=CONFIG]717059[/ATTACH]
Отивам да ги чистя.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
И при тебе ли бе адаш!
Тука нема капка, ама пък нощес е поваляло малко.
Днеска сутринта беше мокро и роса, но се напъна един самоковец и върна всичко в начално положение.
Суша.
Бях си наумил да пръсна компиро и домадетата за мана, колорадска гад и листни въшки, ама много ветар...
Айде наздраве с биричка!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от edoors Преглед на мнение..... Бях забърсал и един цял, че ми хареса цвета, ама една леля се засили пуфтейки срещу мене с такава скорост, че и парите си щях да и дам....
Наздраве!Suzuki Jimny, 1.3, 2009
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеУклей????????????????? .
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 24 потребители онлайн. 0 потребители и 24 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар