Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Досега Ви четох и понеже съм каталясал, само една, две халби бира и в хоризонтално( тия в мазата не ги броя).
Напръсках пшеницата, пуста роса чак в 11 почнах днес, но докато се махне закачих сеялката на активната брана, стегнах култиватора за второ култивиране за утре и тъй нататък.
Честно, много ми се пие бира и не искам да се съмне поне три дена, ама няма да ми се размине ще я направя тази дивотия, само да засея и напръскам засятото.
Наздраве на всички!
Коментар
-
HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнениеКои са тия бре?
Наздраве!
Наздраве, Ачо!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Първоначално публикуван от тихич Преглед на мнениеНапръсках пшеницата, пуста роса чак в 11 почнах днес, но докато се махне закачих сеялката на активната брана, стегнах култиватора за второ култивиране за утре и тъй нататък.
Наздраве!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеТи ме утрепА! На японски да го беше написал това - повече щях да разбера!
Наздраве!
Наздраве!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеМи, питай Колето кои са тия Манчестър, и ще намериш отговора.
Наздраве, Ачо!HONDA DOMINATOR 650
ОРЕЛ ASTRA
РСПБЗН-Приморско
Коментар
-
Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнениеТи ме утрепА! На японски да го беше написал това - повече щях да разбера!
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Вива (Liebherr4eto) Преглед на мнениеДа бе, не подбирал.... Как пък все на теб налита?
Наздраве!За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение... Аре ве, не го ли продаде тоз апартамент?...
Ива разбира се не знае, но ще научи най-рано утре, и ако вдругиден ме нЕма у бара - палете свещичка...
Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнениеИмаш да изкупуваш...
НаздравеСпособен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеОт същата сбирка има снимки как налита да целува Мехата. И това е за една вечер и имаше кой да снима.
Айде наздраве за последно тази вечер. Ще лягам, че утре и аз като колегата от Добрич ще ставам рано, и ще отивам на нивата да подготвям почвата за сеитба.
Вили, така добре ли е, разбра ли...Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Добра вечер обяснители....а тъй и ква стана тя днес половината сме изпуснали че е първи април....ма лошо нема ша наваксваме на следващия.
Айде и аз ша ви река лека, че мойте нощи са си тежки и дълги и тъкмо да заспя и съмнало и малкия гладен и с пълен памперс....
Наздраве ви!Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
Бе то аз хубаво имам. Да взимам ли билети за жълтата зона и колко?
Майтап, вземи за мен един, ама държа да си го платя като дойда. Ако ще се правиш на богат-недей взема, аз ще се оправя през нета.Има ли желание-има и начин!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Доби Преглед на мнениеа тъй и ква стана тя днес половината сме изпуснали че е първи април...
Не съм забелязал някой да ме е лъгал мен, ама то ще си проличи.
Лека ви нощ, и наздраве на Божко.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 30 потребители онлайн. 0 потребители и 30 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар