Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеКоле, ку знайш как ми са сяда на маса с тебе...
Айде наздраве!
Засега виртуално...
Щото не знаеш в какво си се забъркал. Тоя по някое време налита на целувки и не подбира. Наздраве на сичкото бар.За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.
Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеМирко, не пий много студено пепси, че още е лабава сезонята.
Наздраве!
Наздраве!0осем9осем7шест0осем7едно
Миро
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение.... налита на целувки и не подбира....
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Първоначално публикуван от targa Преглед на мнениеЩото не знаеш в какво си се забъркал. Тоя по някое време налита на целувки и не подбира. Наздраве на сичкото бар.
И на тишовите шотландски бих.
Наздраве!Your conscience is all you can take to your grave.
Коментар
-
Тайгърко, благодаря!
Наздраве на всички! Баи кефското е човек да си е в къщи
П.С. Вече на бир!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
А аз допивам бирът и си отварям нов! Тази Сатурнова дупка ми пречи на съня! Снощи пих бир "с Гришко" в 1:30!!
Наздраве!Кръвна група 0+
Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "
Коментар
-
Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнениеКоле, ку знайш как ми са сяда на маса с тебе...
Айде наздраве!
Засега виртуално...
Майтап де, знам, че ако имаш възможност не би пропуснал, ама живот мамицата му.
Наздраве на всички.Има ли желание-има и начин!
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 19 потребители онлайн. 0 потребители и 19 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар