Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ" 3
Забелезвам добро посещение! Таман време за още джас!
Този път друго светило. Пианистът Дейв Брубек и неговата "Take Five". Впрочем, композицията е на партньора му, тенор саксофонистът Пол Дезмънд, но Брубек е първият позволил си да свири джаз в 5/4 такт (оттам и името на песента), както и в 9/8, които спокойно може да наречем български.
Наздраве!Lancia Delta HF Integrale Evolucione
Коментар
-
Добра!
Пребит като мастия, сега се прибирам от бездействие и клатане на крака цял ден в офиса.
Пътя към апартамента обаче , всяка вечер минава само през мазата, където е наливната.
Подгрявам за Божко. Що пък не с Дайър Срайтс.
п.п. или p.s. Ако Шонтландците с тоя референдум успеят и спечелят независимост, утре или днес от баса с жената ще купувам Гленфидих.
Ако не тя ще ми купи кег Шуменско.....пак с моите пари, но няма значение баса си е бас.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеА добра вечер и наздраве Имах интересен ден, но се очертава трудова нощ
Наздраве!
Коментар
-
Много съм каталясал, взимам акъла на три трактора едновременно, но тоя ню холанд с специфичното си бучене, докато го карам с сечката ,винаги ме приспива.
Да са ева в вездесъщия.
Ако беше кооперация, щеше да има три калпака, на три трактора, с три надника, затуй Саше ,късно се връщам, но сега не копам или ора.
Айде да те поздравя насън с твоите камъни , дето са и общи, бирено братле.
Жив и здрав Саше и на следващата сбирка на бара, живот и здраве, да се наздравим и набирим.
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 19 потребители онлайн. 0 потребители и 19 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар