Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Такса "тоалетна" в заведение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Такса "тоалетна" в заведение

Веднъж в едно заведение ми поискаха такса "амбалаж". Понеже щяхме да сме група, та ако се счупи нещо...

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение

П.С. До колкото разбрах, бил си информиран за тези 50ст. преди да прецениш дали да ползваш тоалетната, а не са те поставили пред свършен факт. В тази ситуация избор си имал, направил си го доброволно и няма за какво да се сърдиш

Поздрави!
      И до какво се свежда избора ?
      Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

До това дали да плати и да ползва нулите или не
        Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

И алтернативата е да си свърша нужната работа пред вратата на бензиностанцията в знак на протест ? На мене не ми пука работил съм шофьор на камион когато между София и Пловдив беше само мотел Ихтиман ама има много камери и най вероятно ще ме одрусат за дребно хулиганство Винаги съм се чудил на маркетинга на такива обекти едно кафе е над 2 лева и пак не им стига ами и от тоалетната гледат да изкарат някой лев.
          Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата .

Коментар

Първоначално публикуван от sek.1 Преглед на мнение
            И до какво се свежда избора ?
            А ти какъв избор очакваш? Да си поръчам мешана скара и после да избирам дали да я платя, или не! Избора е именно дали изобщо да я поръчам.
            Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
              ...
              Вероятно за трети път признавам че грешката е моя. Възмущението изразено в първия ми пост е необосновано, все пак продължавам да се чудя какво е включено в 200%-ната надценка която е начислена в цената на храната и напитките.
              С това темата се изчерпи.
              Но тъй като така и така сме в спама ето предложения които безвъзмездно предоставям на предпредприемчиви собственици на заведения:
              - Такса "Стол и маса" - в случай че клиента не желае да консумира поръчаните храни и напитки правостоящ
              - Такса "миеле на съдове" - ако не желае да яде в немити такива
              - Такса "Охлацдане и отопление" - в случай че заведението е снабдено с климатик или печка
              - Такса "Осветление" - ако не иска да яде на тъмно
              - Такса "Подгравяне на харната" - в случай че не желае да консумира сготвенета преди 15 дни супа направо от фризера
              - Такса "Приготвяне на храна" - ако иска кебапчетата да са опечени
              - Такса "Музикален фон" - в случай че заведението е снабдено с аудио система
              Разбира се може да се въведат и още много такси, разбира се 200%-овата надценка остава.

Коментар

Братче, понятието: "Надценка" е някакъв артефакт от времената приключили преди двайсет и кусур години. В момента има цена (каквато и да е) за определени услуги (каквито и да са). Личен въпрос, всекиму поотделно е от какво и дали ще се ползва. Като има кой да плаща, "пикането" ще е и десет лева - като няма, кебапчето ще е пет стотинки (до момента на фалита).
                Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!

Коментар

http://pravatami.bg/4968

Коментар

Тъй и тъй сме на тема тоалетни - такъв въпрос - трябва ли по някакъв регламент, големите магазини от сорта на Мидъл, Летро, Вила и Мауфланд да имат тоалетни за клиенти?
                    Щото в някой от тях може да прекараш доста време и да ти дойде музата.
                    подаръци за мъже от FACOM
                    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

"Мауфланд" в Шумен има тоалетна,но другите май не.
                      Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Само в лидл няма тоалетни. А изискване за тоалетни май има само при наличие на заведение за хранене в магазина.

Коментар

Добре де,а персонала къде такова....?
                          Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Димитър Колев Преглед на мнение
                            Добре де,а персонала къде такова....?
                            Е, те си имат извън площта за клиенти.

Коментар

Питам дали има наредба, която да ги задължава, иначе в мидъл в Гърция има и за клиенти , за разлика от България.
                              Или е някакъв вътрешен офис менюъл, ама тогава пък би трябвало да е за цялата верига, спуснат директно от германците.
                              подаръци за мъже от FACOM
                              промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
                                Питам дали има наредба, която да ги задължава, иначе в мидъл в Гърция има и за клиенти , за разлика от България.
                                Или е някакъв вътрешен офис менюъл, ама тогава пък би трябвало да е за цялата верига, спуснат директно от германците.
                                Google не ползваш ли - http://www.sofia.bg/template4.asp?im...e&update=april

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X