Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Такса "тоалетна" в заведение

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Такса "тоалетна" в заведение

Аз чичо Гошо го ползвам, обаче в цитираната от теб наредба, в раздел 11, който се отнася за търговски обекти , нищо не пише за кенеф.
    подаръци за мъже от FACOM
    промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
      Аз чичо Гошо го ползвам, обаче в цитираната от теб наредба, в раздел 11, който се отнася за търговски обекти , нищо не пише за кенеф.

"Раздел II. Хигиенни изисквания при проектирането, изграждането и устройството на обектите
      ...
      Чл. 15.
      ...(4) В обектите за обществено хранене се осигуряват тоалетни и за посетителите, осигурени с миещи средства и възможности за подсушаване на ръцете..."

Само това има като изискване в тази наредба. Явно за големи магазини не е предвидено задължително наличие на тоалетни.

Коментар

Първоначално публикуван от maystor Преглед на мнение
        Питам дали има наредба, която да ги задължава, иначе в мидъл в Гърция има и за клиенти , за разлика от България.
        Или е някакъв вътрешен офис менюъл, ама тогава пък би трябвало да е за цялата верига, спуснат директно от германците.
        Не знам от къде се спускат ,ама в немските няма тоалетни за клиенти.
        не ме е яд когато ме лъжат а когато си мислят че им вярвам

Коментар

В Гърция нормите за обществена хигиена са по-различни и там тоалетни има къде ли не. Безплатни.
          В Прага примерно има общинска служба с камион-цистерна която мие всеки ден по-стратегическите улички в Старе Место за да не миришат много.

Коментар

Първоначално публикуван от Ясен Преглед на мнение
            В Гърция нормите за обществена хигиена са по-различни и там тоалетни има къде ли не. Безплатни.
            В Прага примерно има общинска служба с камион-цистерна която мие всеки ден по-стратегическите улички в Старе Место за да не миришат много.
            През 82 година бая бира изпих в Старое Место , но въпреки крехката си възраст не съм цапал дуварите ...
            На нас клиренс ни трябва , не скорост

Коментар

Ето една хубава тоалетна с такса:
              Прикачени файлове
              Land Rover Discovery II, V8 4.0
              VW Golf VI variant
              Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X