Ха добър ден. Абе аз като отскоро посещаващ бара имам въпросване- къв е този чай това не е ли вредно за употреба вещество? Слагате ли го в други т.н. полезни субстанции като ром, коняк и т.н. Мен мъй страх да пия таквоз
Верно е това че баламите нямат свършване, няма нужда от кука, захапват влакното и стискат здраво. Стария.
Селска фурна аспух нема. Пак същият.
В+ LZ1HAN нула три осмици 9014две тройки
Разправям ви аз, че от бръсненето (епилирането) ще има кяр, ама вие - не! Ще дойдете на моя
Наздраве.
Море, то за епилирането не знам да има фаЙда, че матрЯла остава по лепенките, ама за бръсненето-виж, по-може.
Ако си по-космест -кат насъбереш матрЯл, жената може да ти оплете я пуловерче, така, я шалче нещо, ако си по-гърчав...
Хем бръснат, хем ти е топличко...
Назчайче+!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Ха добър ден. Абе аз като отскоро посещаващ бара имам въпросване- къв е този чай това не е ли вредно за употреба вещество? Слагате ли го в други т.н. полезни субстанции като ром, коняк и т.н. Мен мъй страх да пия таквоз
Иване, то чая за пред началниците, бре.
На времето в Чешко, сядаме в една кръчма с едно чахкинче да пием грог (чай с ром).
Връхния (сиреч келнера) пита "Нормален или капитански?". Мисля си аз-капитанския ще е по-голем, значи от него.
А то къде бил ключа от бараката- чай с ром или ром с чай, и рома нЕкакъв техен- саде спирт... Няма да ти казвам как направих главата от три чая, ама нейсе.
Та чая и кайвето са си чай+ и кайве+ квото има.
Назчайче+!
Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
В Люцерн (Швейцария) може да си поръчаш така нареченото "КафеЛюц", което е вишновка с малко кафе за цвят, в кафена чашка, за пред хората... Изненадата е голяма, ако не знаеш и решиш да си поръчаш от местното им "кафе".
Наздраве!
The Flat Earth Society has members all around the globe.
Ауооо, кой го апе амнезията, колко време е стоял без работа ей тъй, да си го разглеждам, ъ?
Ще си направя един чай.
И туй ли забрай, дърто?Гат разместваше сливици и понгелите бяха напред, ти ли не го прочете - ахъм, буква по буква чете надпосот, няколко пъти отпред- назад, после наобратно, докато не пуснеше юнашко мляко не го оставяше.
Не го била чела...
Направи си мед с орехи, да ти се ороси алабаша, не да ми сърбаш чайчета.
Направи си мед с орехи, да ти се ороси алабаша, не да ми сърбаш чайчета.
Туй е от студа, като са ми ледени краката, не ми се оросяват и другите крайници. Ще се оправи напролет, дотогава само с кратки спомени и периодично опресняване.
Туй е от студа, като са ми ледени краката, не ми се оросяват и другите крайници. Ще се оправи напролет, дотогава само с кратки спомени и периодично опресняване.
Уж си по-мъначка от меня, пък нам ко си.Аре "Гинко-билоба", мед с орехи и терлика, шъ додъ, бъди рахат, стомната ша я натъкмим пак, виж някой кат чаршафи, че много ривеш от кеф отсейде/алабаш-малабаш и надоле/, сега зор съхнат.
Еди кифтета с бира, а, ама без ляб, че диета - ами само сухарче без бира няма ли за тебе, че е калорична, кифтеата и те?
Направи дробчетата, после ще те светна за друга манджа.
Уж си по-мъначка от меня, пък нам ко си.Аре "Гинко-билоба", мед с орехи и терлика, шъ додъ, бъди рахат, стомната ша я натъкмим пак, виж някой кат чаршафи, че много ривеш от кеф отсейде/алабаш-малабаш и надоле/, сега зор съхнат.
Еди кифтета с бира, а, ама без ляб, че диета - ами само сухарче без бира няма ли за тебе, че е калорична, кифтеата и те?
Направи дробчетата, после ще те светна за друга манджа.
Дробчетата за вечеря, без хляб. Само с вино.
Взела съм попивателна подложка за под чаршафите, да не се подмокрям много. Ако много помня, няма да се налага да ми се припомня, което не е на добре, по-добре съм си такава, загубена.
Коментар