Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Гоуем кяр ,зимата да ти измръзнат .... краката
    Наздрави барчеТ
    RAV 4
    F650GS

Коментар

Да, бе! Евроспорт предава хвърляне на стрелички. Интересно кой гледа. А нашите не искам да ги слушам и виждам - пак започнаха с картини от предишни етапи - по-интересни са.
      Наздраве!
      Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Интересно защо не изключват Евроспорт. Като казвам, има уговорка, никой не ми вярва.
        Наздраве!
        Lancia Delta HF Integrale Evolucione

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
          ...Не видех да има татуировки, ама и не съм гледала много, много...

Наздраве!
          Щот цайса недоскив и амнезията те апе яката - пише Амстердаааааааааааааааам!!!

Коментар

Първоначално публикуван от Румен Милков - FREEFLYER Преглед на мнение
            Гоуем кяр ,зимата да ти измръзнат .... краката
            Наздрави барчеТ
            Абе, иде реч за пролетта - май месец, когато тук в София ще се проведе Първия Оффроуд Фестивал, на който Таргата ще е навигаторка на една Багерка

Божич, не се кОси, не помага!

Наздраве.
            Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Какъв кяр

Наздраве.
              Grand Cherokee 4.7 Quadra Drive Limited (WJ) 2002
              Audi A6 2.7 TDI (4F) 2008

0885372997 - Дани

Коментар

Алоуууууууу! Чшшшшшш!
                Абе, вий 991 страници си ги чукнахте като стой та гледай!
                Браво на вас бре, ако правихте и дечурлига така - приръста немаше да е отрицателен!
                Наздраве плодовисти и плодовистки!
                Абе наздраве, че се оплетах в изречения и буквички!
                Р.П.(RFF) 0898677590
                Пътна помощ
                ДЕНОНОЩНО

Коментар

Аде аз да си легам , щото утре (днес) съм шофер на КоНпотера
                  Наздраве и лека
                  RAV 4
                  F650GS

Коментар

Тия от Евроспорт, дали се ръгат неправилно или са дебили?
                    А, май и двете! Бахти, после защо изхвърляме ТВта през прозорците!
                    Наздраве!
                    Р.П.(RFF) 0898677590
                    Пътна помощ
                    ДЕНОНОЩНО

Коментар

Ох...леле Боже, Боже,...ей ша ми озарезелите комшията бре....я пиите по бира за отрезвяване....
                      Ся, като бивш,пилот и съдия по автомобилизъм мога да кажа правилата на всякедно състезание се определят от организатора на същото, както и от логото така и от мотото, под което се провежда надпреварата. В случай с Дамските рали шампионати не се допускат учасници от друг пол не и в нашите Българските....изключение може да се направи само когато това е изрично включено в правилника на ралито и учасника от мъжки пол да е навигатор. Но тук може и да не е както е в рали шампиионата. Вивке, ако ще участваш потърси си идеалният навигатор с него трябва да сте като една машина....и да я пробваш на терен, не на думи...пиша от опит преживяла съм го.(тая вечер много опит от мен)Не всеки става на яве колкото и добър пилот да си навигатора трябва да е също толкова добър. На едно рали останах без навигатор от нема и къде взех за навигатор жената на един състезател комшия...няма да пиша имена....на старта всичко нормално, и от там трябваше хем да карам хем да изчислявам времената за контролите и да ги следя...да не говорим за майсторските....но най страшното стана на скоростната отсечка на Аладжата, малко след старта тя започна да крещи в ухото ми в каската да намаля, ще се убиеме, да спра колата да слезе.Не я издържах и изключих каската. Добре че Аладжата е любимата ми отсечка....на награждаването се беше накиприла като пауница и се хвалеше мале мила.
                      От мен имаш едно ...Напред момиче, ти си мъжка жена покажи какво можеш. А аз съм сигурна че го можеш, Давай силата е в теб!
                      И за да не спамя ще кажа Наздраве!
                      Силните плачат сами. Не ръкомахат. Не викат. В гръб не забиват ками. И не се кланят на никого.

Коментар

Наздраве, Жидайки!
                        edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Добро утро!
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Добро утро.
                            За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Добро
                              "Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                Щот цайса недоскив и амнезията те апе яката - пише Амстердаааааааааааааааам!!!
                                Ауооо, кой го апе амнезията, колко време е стоял без работа ей тъй, да си го разглеждам, ъ?

Ще си направя един чай.
                                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X