Айде, аз ви оставям, че утре дедо поп ще ме юрка да дигаме бутилки на камионя. После почерпва по бира и парче салам, ама докато почерпи все ме плаши, че нямало, та аз примирам от страх да не би да е вярно...
Хихи,на колянно-лакътна позаКотките ги харесвах до една възраст,после ми опротивяха.Наздраве де!
Хихи, я питай мъжете, какво и е лошото на позата. Аз ги харесвам от времето, когато бях звезда. Шефа ми имаше котка, незнам за на Ники скрапа, ама тая си беше котка-идиот. Та преди 3 години и аз се сдобих с котка и тя е идиот. Все тя е важна. Хубавото е, че лесно се гледа в къщи. Иначе, въпреки страхът ми от кучета, бих искал едно куче. Наздраве!
Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?
Нищо не съм забравила, ама повторението е майка на знанието, трябва да се ... затвърдяват знанията постоянно.
А наздраве!
Скромната ми звероукротителка тя, къде бях досега, а?
Особено ми хареса финиша и сълзите и последвалата риплей канонада, чаршаф дан съм, по ено време го гепи вакума, пък другите мЪрсотии - стръвница, ма случила на читав пес...
Я да взема да почерпя с малко закъснение (тъкмо се прибрах от кръчма). Та за имен ден черпя де.
Е ви пиене
Ето и малко сокче (дя не се напиете)
Абе който какъвто сок харесва
Ето и мезенце
Е ви и един музикален поздрав
Айде със здраве.
п.п.Благодарности на дедоКоко за музикалния поздрав по телефона.
п.п.п.А бе!? Ако се кандидатирам за член (може и ЖУВ да ми викате) к'ъв е членския внос?
Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....
Коментар