Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
    Наздраве, змейове!
    Днеска комшиите (по вила), ми донесоха един бурган спрЪжа, та сега мезвам направо от него с големото вилица.
    Коле, нема' четеш. Маиняй тия диети. Крайо на свето иде!
    Наздраве, Саше, това е според мен едно от най-вкусните неща

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
      Ма си имате някое пътле за отстъпление,
      голем смех, 14 години съм живял в Търново и сичката картина ми е ясна, кеф ти към Варна, кеф ти към София/то край "Триъгълника" не вее ич/, кеф ти към Шипка и Хаинбоаз - сълза.
      Па ул."Първа" и "Мармарлийска" ми се овидяха, няма футубус, нема мутубус, маай крачоли по "Левски" или отзад през парка - ходи ти се до "Полтава" или "Искра", на уроци по фагот в дома на "ДНА" - напред.Че и тежи говедото, та за по-направо на стадион "Етър"/къй лобут отнесох от мама като дойде продукцията за края на годината -от "ДНА" до "Мармарлийска"/ с тъмнорусия Балък си ритахме заедно, той година старши, а баба му живееше под "Царевец", предполагам още старите го помнят като "Френхисар", ноо черна, баце, ноо.

Едно Наздраве ли да кажа, Гришата се цупи и иска да си го монтира с песа, ма на туй тежкото заболяване катърско кожено канго му е майката, малце масчица, повечко пукница, никакви езици и и здрави очилца.После със сърдит поглед му казваш мИрси, докът той рони сълзи и си гледа самотната ралта.

Тия дето ги оперират да не им е по-леко, даже ги и кърпят, което може да се появи като опция при теб, че на тез години да се прайш на самосвал не е на добре.

Земай пукница, ГСМ и заминавай, болката ти е нетърпима и има спешна нужда от облекчение/после де и ти на дофтор ще одиш/.

Наздраве и "Кураж под огъня", Гриша...
      Хаха Максе уби ме направо, не съм и предполагал, че познаваш Търново така. Къде си живял долу-горе? Стръмните улици бъркат работата... до пожарната днеска имаше шоу. На светофарите на Победа няма да коментирам... трагедия. Калпави шофьори, калпави гуми, калпави условия.
      Аз съм от Дебелец, не съм баш от Търново. Ама тука знаеш ли к'во си ми е спокойно... всичко ми е близко, а цари огромна тишина. Абе кеф като цяло.

Коле, къде го Дедо Поп, ще идвате ли утре, късно ли е да му звъня?
      Наздраве!
      ДА ПОМОГНЕМ НА НИКИ- http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=102019
      08седем9010З60
      MAKE RALLY NOT WAR
      Confidence in Motion

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
        Наздраве, банда!

Тайгър, какво значи спръжа?
        Вили, мога ли аз да ти отговоря, понеже много харесвам този деликатес, за жалост, няма вече кой да го прави покрай мен. Слага се в един голям съд да се пържи (топи) месо, дреболии, сланинка, всякакви дребни части от прасето. Поне в бащиния ми край така го правят/правеха. Цял ритуал е, защото цял ден става тая работа, а покрай нея - веселба.
        Наздраве

Коментар

Наздраве и от мен!
          Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Благодаря, Иве, ама май не е моето мезе

Наздраве
            Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Аха.... А има и праз, сушени чушки. И подрОбина му викат тадева.
              Бе блага работа си е.
              Оригиналния моабет си е:
              "ЗимА е. Мачката вие на вук. Тата седи воз кофторо и руча спръжа."
              Приготвя се, на свинчоколь. Слага се у бургани и после у зимнико.
              Наздраве, Вили, Иве!
              Наздраве на цялата компания!

Иве, наздраве и на Гришката!
              Обгрижвай го момчето, че не е лесно. Знам как е .
              Принеси му подходящите течности и мезета, и стрига се е дрЪлезгАл с тоя стол, че да не земе да стане нЕкой сакатлък!
              Айде!
              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Леле, какъв е тоя бъркоч, бе, Тайгър?
                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                  Аз съм от Дебелец, .....
                  ШШШШ аз познавам две котенца от Дебелец,преди години бачкахме на едно заведение заедно.Едната се казва Деса и мисля че сега е в Испания,пък другата се зажени тук в Царево и се казва Надя.Наздраве!
                  HONDA DOMINATOR 650
                  ОРЕЛ ASTRA
                  РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Vili4ka Преглед на мнение
                    Благодаря, Иве, ама май не е моето мезе

Наздраве
                    Вкусно е и сухо става, може би не го описах правилно, но не е мазно в никакъв случай. А и така като чета на Сашето поста, явно има разлики по райони. Трябва да питаме Жорката, той да се изкаже по въпроса, защото бащиния ми край е по-близо до Сръбско.

Първоначално публикуван от TigerHunter Преглед на мнение
                    Аха.... А има и праз, сушени чушки. И подрОбина му викат тадева.
                    Бе блага работа си е.
                    Оригиналния моабет си е:
                    "ЗимА е. Мачката вие на вук. Тата седи воз кофторо и руча спръжа."
                    Приготвя се, на свинчоколь. Слага се у бургани и после у зимнико.
                    Наздраве, Вили, Иве!
                    Наздраве на цялата компания!

Иве, наздраве и на Гришката!
                    Обгрижвай го момчето, че не е лесно. Знам как е .
                    Принеси му подходящите течности и мезета, и стрига се е дрЪлезгАл с тоя стол, че да не земе да стане нЕкой сакатлък!
                    Айде!
                    Саше, да кажеш подробности за спържата в кулинарен аспект.
                    И не го мисли Гришката, гледаме си го, но така, приказка да става тука.

Наздраве

Коментар

Не го е яло момичето спържен, ясно е...
                      Абе, като баХура е, ма по меко....
                      Наздраве..
                      Коле, върнА ли се или се заигра с девойчето....
                      Най-елементарното правило за употреба на пълния член е да го слагаш отзад на извършителя на действието!

Коментар

Наздраве на всички!
                        0осем9осем7шест0осем7едно
                        Миро

Коментар

Наздраве, по нашия край са „пръжки с лук”, ма не възразявам и на спържен мек бахур. Добавя уникален вкус на капамата, барабар с чекането...
                          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от gadeff Преглед на мнение
                            Не го е яло момичето спържен, ясно е...
                            gadeff, това немското наименование на "ястието" ли е, или тънко ме иронизираш

Наздраве!
                            Кръвна група 0+

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                              Хаха Максе уби ме направо, не съм и предполагал, че познаваш Търново така. Къде си живял долу-горе?
                              Наздраве!
                              ул."Първа" N1, под стадион "Ивайло" вторият блок отдясно при слизане от баира, къса сравнително улица, ама стръмно да ти види окото, /като ония улички към "Беляковец"/ от горната улица/между двата има една ракета-пързалка, няма как да я забравя, похендрих се на 5 години на кубето и с право мерене долу на плочките на кратуна, имам си белег юще, на пръстче от слепоочието, целия в кръв до седмия етаж, чувай за асансьор, ама оцелях - писано ми било да срещна Вивето/ към булеварарда, беше пак "Васил Левски" и от пазара се хваща наляво, другият надясно го забравих, но води до Военното училище и "Триъгъгълника" галено наричн "МАЦИ"/Милиция, Армия, Цигани, Интелиценция"/, имаше там/на Първа и Левски/ и кебапчийница парка на Габровски, посока оъ неговата страна сиреч у лево, но си малък да я знаеш, стария сигурно.
                              Другият адрес/старият беше офицер, лека му пръст, та имаше местенки, Заченат в Горна Малина, роден в Елин пелин, живял до 14г в Търново, иначе русенски жител, че и от русчуклийски род, после разбрах, че в Музикалното в Русе/тук си имахме апартамент/ се учи математика до 8 клас, подготвих се за месец и се напъхах, 5 момчета -15 момичета и така няколко паралелки, какички четири набора/бригади, наблюдаващи даскалици/ - мъка.
                              Наздраве.
                              Последно редактирано от maxxx; 19-12-12, 19:45.

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
                                ....... писано ми било да срещна Вивето.................
                                Ти ще спасиш света. Края се отлага за след срещата! Землянки няма да помогнат....

Наздраве!
                                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X