Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

То да беше само по вашия...
    Наздраве Пийчев.
    Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
      Ние пък с Данчо(шурея) излязохме да видим какво толкова му се плашат на този сняг...
      Е, след 100 метра в гората спряхме. Снимки в темата:
      http://www.offroad-bulgaria.com/show...97#post2033397
      Свърши ми газта, ама то си беше силна изненада: На километража 180 км, а бутилкитре са общо 55 литра газ. Е, от тези 180 км 130-140 са на силно кална разходка в събота, с доста буксуване, ама чак пък 30/100 Ма какво се учудвам- то в града си гори почти 20 в това време...

Сега вече съм стоплен, нарязах си кисело зеле, с повечко шарлан и лют червен пипер, налях си и ракийка, остава да започна да се првиквам

Наздраве на всички.
      Снимка от преди минута през терасата:

Това замъгленото край лампата е сняг. Вали силно, и вее още по-силно. На входа в двора на кооперацията има пряспа над метър. Наложи се да я пробивам на три пъти за да се прибера пред гаража. Баси времето. Поне дърва има, та бухам в печката. Дано само да не спре тока, че няма кой да върти помпата на парното.

Идва 21 Декември

Наздраве по случая,
      Коле що се даваш така бре,да те дърпа лайн роувър тука почна да вали сняг към 16:00 одеве и има няма три пръста.А наздраве!
      HONDA DOMINATOR 650
      ОРЕЛ ASTRA
      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
        Ама.... Иве, Евгени каза, че ти така искаш.... Аз зетя мога и тука да го чувам.

Наздраве Ви!
        Е, аз имах предвид другия свят да се свършва, не този около мен. Аз да си остана с момчетата, кучетата, всички, които обичам и са ми приятели, роднините и т.н. Та кръга се стеснява и може да удари къде ... хм, къде, къде по-далеч, из Индия примерно?! Ма и там има хубави хора сигурно, та сега ме вкара в размисъл къде да му поръчам на края на света да ходи.
        Айде, по-добре наздраве, че ще трябва да се преквалифицирам сега на медсестра. Д@пе да му е яко на Гриша, сега

Коментар

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
          Дано по френски си по-добре, руския - мъка.

Не се оливай със солта/вече от сол до сол.../, сложи да кажем 20гр/кг, после коригирай след едно на скарата.Другоъо го писах, н в гозбите има и други рецепти, ако искаш ги прегледай.

Ти сигур докат дойде края на света или аз ще си ги изплюскала, ма да ти е сладко, ку си ги направила мазни ша ти капе по брадичката, без пошли сравнителни таблици, аналогии и прочее присъщи ти нещица.

Наздраве!
          На сол ги нагласих, сложих и пиперец и кимион. Ще чакат до след края на света. Не станаха мазни, сланината дойде не повече от 35%, но са сочни. Ако втасаш, ще има. Ма ти ако чекаш да затворят пътя Русе - София, може и да го дочакаш...

п.п. Руския винаги ми е бил кофти... даже бях на поправителен в 11 клас.

Наздраве, де!
          The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
            Коле що се даваш така бре,да те дърпа лайн роувър ....
            Що? Що не е имало пажеро наблизо. Га няма пажеро, и ровъра е пажеро. Питай Тарга

Наздраве!
            The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнение
              Коле, в такъв случай да не показвам и аз моите пържоли ...още няколко минутки и са готови ... носи се аромат
              Соня, не ме карай да задействам връзките с модератори, и да те обанят за предизвикване на стомашни бунтове у членовете на бара. Както тази година няма прасе за клане-само споменаването на пържоли ми липсва.
              Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнение
              Адаш, турни два моста на тавана на Витарата и да видят те!
              Ъхъ... Със задвижване с хидромотори. По-яка клетка, и никъде няма да ме е страх да мина. Дали на долните, дали на горните мостове-все ще изляза...

А за Пловдив-не ми стигат финанси. То за никъде не стигат де, ама точно сега не мога да си позволя волности. Не, че не ми се иска... Предайте поздрави на пловдивската група, имам доста приятели там.

Наздраве на всички.

След малко ще отивам да карам едно комшийче(женско) на банкет с форд-нисана. Набор на малкия син, ама от известно време виждам да я изпраща едно момче, а сега няма с какво да отиде до кръчмата. Таксита почти няма, а разстоянието е 3-4 км.
              И като знам какво му е на душичката на дЕтето-пил, не пил(не много де)-ще рискувам да я закарам.
              И ние сме били млади, и ние сме били влюбени...
              Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнение
                Д@пе да му е яко на Гриша, сега
                Викаш, като го застъпиш с голямата игла...

Ма после той теб с по-голямата...

Наздраве и на двама ви.

Коментар

Първоначално публикуван от Ангел Иванов/sereco1/ Преглед на мнение
                  Коле що се даваш така бре,да те дърпа лайн роувър
                  Щото нямаше какво друго. Само двата джипа бяхме. Иначе даже и рено да имаше-и то щеше да дърпа

Наздраве Ачо.

Коментар

След малко ще отивам да карам едно комшийче(женско) на банкет с форд-нисана. Набор на малкия син, ама от известно време виждам да я изпраща едно момче, а сега няма с какво да отиде до кръчмата. Таксита почти няма, а разстоянието е 3-4 км.
                    И като знам какво му е на душичката на дЕтето-пил, не пил(не много де)-ще рискувам да я закарам.
                    И ние сме били млади, и ние сме били влюбени...
                    И не се заглеждай много много и бързо да се връщашНаздраве!
                    HONDA DOMINATOR 650
                    ОРЕЛ ASTRA
                    РСПБЗН-Приморско

Коментар

Щото нямаше какво друго. Само двата джипа бяхме. Иначе даже и рено да имаше-и то щеше да дърпа

Наздраве Ачо.
                      Добре че диджеЮЮ не е бил наблизо

Наздраве!
                      HONDA DOMINATOR 650
                      ОРЕЛ ASTRA
                      РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
                        Що? Що не е имало пажеро наблизо. Га няма пажеро, и ровъра е пажеро. Питай Тарга

Наздраве!
                        Ко е тва пажеро?

Наздраве!
                        HONDA DOMINATOR 650
                        ОРЕЛ ASTRA
                        РСПБЗН-Приморско

Коментар

Първоначално публикуван от peichev68 Преглед на мнение
                          Дедо Попе, утре к'во прайм? ГолЕм снег по нашия край?
                          Наздраве !
                          Ма си имате някое пътле за отстъпление,
                          голем смех, 14 години съм живял в Търново и сичката картина ми е ясна, кеф ти към Варна, кеф ти към София/то край "Триъгълника" не вее ич/, кеф ти към Шипка и Хаинбоаз - сълза.
                          Па ул."Първа" и "Мармарлийска" ми се овидяха, няма футубус, нема мутубус, маай крачоли по "Левски" или отзад през парка - ходи ти се до "Полтава" или "Искра", на уроци по фагот в дома на "ДНА" - напред.Че и тежи говедото, та за по-направо на стадион "Етър"/къй лобут отнесох от мама като дойде продукцията за края на годината -от "ДНА" до "Мармарлийска"/ с тъмнорусия Балък си ритахме заедно, той година старши, а баба му живееше под "Царевец", предполагам още старите го помнят като "Френхисар", ноо черна, баце, ноо.

Едно Наздраве ли да кажа, Гришата се цупи и иска да си го монтира с песа, ма на туй тежкото заболяване катърско кожено канго му е майката, малце масчица, повечко пукница, никакви езици и и здрави очилца.После със сърдит поглед му казваш мИрси, докът той рони сълзи и си гледа самотната ралта.

Тия дето ги оперират да не им е по-леко, даже ги и кърпят, което може да се появи като опция при теб, че на тез години да се прайш на самосвал не е на добре.

Земай пукница, ГСМ и заминавай, болката ти е нетърпима и има спешна нужда от облекчение/после де и ти на дофтор ще одиш/.

Наздраве и "Кураж под огъня", Гриша...

Коментар

Викаш, като го застъпиш с голямата игла...

Ма после той теб с по-голямата...

Наздраве и на двама ви.
                            Коле, що вкара и Сончето в играта

Наздраве

Коментар

Наздраве, змейове!
                              Днеска комшиите (по вила), ми донесоха един бурган спрЪжа, та сега мезвам направо от него с големото вилица.
                              Коле, нема' четеш. Маиняй тия диети. Крайо на свето иде!
                              Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Наздраве, банда!

Тайгър, какво значи спръжа?
                                Кръвна група 0+

Ivan_J: " Всеки си има глава на раменете, лично негово задължение е да си я пази, ако му трябва за нещо. "

Коментар

Активност за темата

Свий

Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X