Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
    Верно прозвуча силно егоистично, трябваше да кажа "Ще си умра неразцъфнала." И през цялото време ще ми е много мъчно... Дано при Русе не удари...

Наздраве!
    Е тъй де, пак чичолинката с предимство, тургай гетата или един едроплетен терлик, естествена вълна - да се запознаят с нещо сходно.
    То при Русе и да не удари, пак я вапцахме - сефте.Русе-Мартен затворен/чети Силистра, оттам се минава/,Русе-Николово/голямо село на 10 км., оттам се минава за една кофа села, както и обходен път за Силистра, ама него го пиши бегАл, там така навява, че няма да го пипнат/, май се кумят да затворят Русе-София и Русе-Варна.Други излази няма, освен у мамлигарско, ама гаранция и те са втасали.Да сме се снабдявали с вода и храна, тока вече два пъти си би камшика, а довечера обещават същинската част на веселбата.Камината ако спре тока заминава на кино или трябва да повлека един генератор на ток и колкото увряка акумулатора, уж зареден, ще откача и на псевдозетя служебния, че нов, иначе ризата ще се оризи.Дадох заръки на благоверната да купи свещи, челниците с нови батерии, ш'са борим, Марко в калта - тц.
    Ама ако има нещо и преварим края на света - няма нищо.Поне готварлъците са на газ, най много да зяпна фурната и да проветрявам.

Та, Наздраве.

Коментар

Първоначално публикуван от Гриша Преглед на мнение
      Да е гледала кат' ма 'земала.

Кореспонденцията с Дедо Поп ще я минем на ЛС, заради такива като теб... и брат'чеда, и сватята, и Женя, и всички дето искат да заменя Гришо@ба с магаре, макар и бяло!!!
      Ей, че си дребнав, черно ли го искаш? Препоръчвам катър за твоята тежка болест, с едни стегнати ламаринени очилца да не фърчат понгели.

Коментар

Тук пък вална малко, вече избистри и се стопи.

Хапнах и някакъв краден щолен...

Наздраве!

Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнение
        Ей, че си дребнав, черно ли го искаш? Препоръчвам катър за твоята тежка болест, с едни стегнати ламаринени очилца да не фърчат понгели.
        Хихихихихи..
        The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Тука в този нашия град е голяма трагедия.Зимата ни изненада пак .Има 30 см сняг.Вали , вее .... ужас .А кметя пие водка нейде .Да му завиди човек.
          Аз след час и половина прибиране и помощ от форд-нисана дето беше мой навремето вече съм седнал да пия биричка
          Наздраве
          RAV 4
          F650GS

Коментар

Утре мисля да го пиша дъждовен,а днес едва се прибрах...
            Минимум 20 см сняг и непочистено
            Ма наздраве,де!
            Нищо не мога,и нищо не знам...

Коментар

Виж го ти, препоръчвал, аз съм бил сотениор (т'ва няма писане, а как се изговаря...)

Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнение
              Хихихихихи..
              Ти к'во се хилиш? Представа нямаш колко съм невъзпитан
              Способен съм на всичко, стига то да е човешко. Който ме надмине не е човек.

Коментар

Ти к'во се хилиш? Представа нямаш колко съм невъзпитан
                The Flat Earth Society has members all around the globe.

Коментар

Наздраве, медици...
                  edoors.bg- Джаджи за врати и врати

Коментар

Виж го ти, препоръчвал, аз съм бил сотениор (т'ва няма писане, а как се изговаря...)
                    Нтц, содомист, ама като ще ти мине петолъчката, какво толко?
                    Е, без влюбване, само медицина.
                    Кът сгънеш малко упойки, после и двамата може да пеете, само не си пускайте езици, само медицина, както писа някой в горното изречение.
                    Гледам да помогна със съвет за добро, за бързо оздравяване - ти се цупиш, недей така.

Коментар

Нтц, содомист, ама като ще ти мине петолъчката, какво толко?
                      Е, без влюбване, само медицина.
                      Кът сгънеш малко упойки, после и двамата може да пеете, само не си пускайте езици, само медицина, както писа някой в горното изречение.
                      Гледам да помогна със съвет за добро, за бързо оздравяване - ти се цупиш, недей така.
                      Всичко това без чувство, без любов - само фитнес и медицина! Па аз няма да изкарам много, за какво ми е! С Гришо@ба работата е друга, има от всичко по малко!

Опа, ето я бирата! Дойдоха ми на свиждане

Коментар

Гришааа, Гриша. Цел бар тука- прай сичко вАзможно да те излекува, ти ся недоволен.
                        Аман от изкилифещени болни, дето само от бира разбират.
                        Наздраве ти.
                        И на другите наздраве!
                        Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Гриша , не им обръщай внимание . Нал ти рекох че и аз в едни такъв снег кат днешния ме фанА крАстО и ми биха ижекции обаче си пропълзявах до ниската маса да пия винце и да бодвам сланинка
                          Наздраве с биричка
                          RAV 4
                          F650GS

Коментар

Недоволен съм бил, ти пък!!! Напротив - трогнат съм (сериозно) от вниманието и съчувствието, и от тел. разговори които проведох днес!!!
                            Наздраве, приятели и роднини

Коментар

Наздраве, Дедо Попе, онова горното е за Дедо Коко... ма мнооо дедовци, мнооо нещо

Коментар

Аре чао, аз бегам. Булята таа вечер ша ма води на неква кръчма (ъ, то било ресторант Триада) с руски песньовки в изпълнение на 'Грамофон".
                                Наздраве на сите до утречка.
                                Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X