Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Свий
Темата е затворена.
X
X
-
От: Бар "НАЗДРАВЕ"-2!
Сланина повечко, да кажем две части, тургай сол/22гр./, кимион/ 5 гр/, ЧЕР ПИПЕР/4гр./ и си ти. Перни едно на скарата и донагласяй по твой вкус.Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеНямаше бобец, ни чушчици, мацнах му само повечко чер пипер (знам как се пише черен) и така. Имам здрав сън и да му мисли кучето, че е с най-чувствително обоняние.
След работа ще хода да търся сланина, че ще меля едно диво-прасешко, едно рогато и мисля нещо 1/1/1 със сланина да го направя, на кифтета. Някакви идеи?
Наздраве!
п.п. Жени не им се впрягай, много са чувствителни на тема женственост...
Коментар
-
А мерси, знаех, че мога да разчитам на теб. Ще ги пробвам.Първоначално публикуван от maxxx Преглед на мнениеСланина повечко, да кажем две части, тургай сол/22гр./, кимион/ 5 гр/, ЧЕР ПИПЕР/4гр./ и си ти. Перни едно на скарата и донагласяй по твой вкус.
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Жалко, че си ми далечко. Иначе и аз бих се обесила на някоеПървоначално публикуван от edoors Преглед на мнениеКажи им, Жени! Ама-ха....
Наздраве!
П.П. Ако знайте какви сладурски шалчета съм намерилааа....
. Наздраве!
Женя Вълчанова 0888272565
Коментар
-
На всички мъжки момичета :Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеЖенИ...- не им се впрягай, много са чувствителни на тема женственост...
Наздраве!
П.П. Вив, извинявам се за леката промяна на контекста на изказването ти.Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Каква лека промяна, ти си го обърнал на 180 градуса. Ама аре.Първоначално публикуван от dedoKoko Преглед на мнениеП.П. Вив, извинявам се за леката промяна на контекста на изказването ти.
Наздраве!The Flat Earth Society has members all around the globe.
Коментар
-
Починал е великият Български артист Георги Калоянчев!
Нека почива в мир!
Отливам!
http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=157114
http://fakti.bg/kultura-art/55363-po...ign=searchpageР.П.(RFF) 0898677590
Пътна помощ
ДЕНОНОЩНО
Коментар
-
Ами как по друг начин да ВИ поздравя днес, мили дами?Първоначално публикуван от Liebherr4eto Преглед на мнениеКаква лека промяна, ти си го обърнал на 180 градуса. Ама аре.
Наздраве!
И само съм променил ударението и добавил 3 точки, ама пък как се обръща сичкото
.
Наздраве!Ясен: ”в Наречен си лекувам нервите от форумното модериране...”
Коментар
-
Мезета няма ли кви са тез фъстъци?Първоначално публикуван от Son4o Преглед на мнениеДобър вечер мили хора!
Отишъл си е още един голям човек! Лека му пръст!
...Имам повод да почерпя аз ...
Грабвайте
[ATTACH=CONFIG]526191[/ATTACH]
[ATTACH=CONFIG]526192[/ATTACH]
Грабвай ножа и да има трапезица, варено-пушен врат, варено-пушено филе, луканка, Петрохан и Горнооряховси суджук, ама да не е пресъхнал, кюфтета и кебапчета на скара се подразбират, както и някоя наденичка на гребен и метната на скарата, да не е прегорена, алангле.
Наздраве за поводът ти.
Коментар
-
Аууу Максе, каква скромност
За съжаление дома разполагам само Ягнешко
не съм скръндза ... ето
Наздраве Саше и Саше
... наздраве навсички! 
Поводът е, че спечелих академична стипендия за успех... университета ще ми поеме 80% от таксата за тази година
... а за мен това е адски важно
Заминавам. За дълго. В себе си. Оставям ключа ... там ...
Коментар
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 0 потребители и 2 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар